Честит имен ден на всички Гошовци!!!
Честит имен ден на всички Гошовци!!!
Да сме живи и здрави всички, които носим храброто име Георги, Гергана, Гоце и т.н.

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Честит имен ден на всички Гошовци!!!
Честит имен ден!
Айде сега да ми обясниш, защо един имен ден е обявен за национален празник в България? В Канада именните дни дори не се отбелязват. Нали ти беше спец по мързела?
Е и ден на армията де, дето вече я нямаме...Ама дори и да я имахме, с какво един военен е по-заслужил от един лекар примерно, че да го честват на национално ниво всички?

Айде сега да ми обясниш, защо един имен ден е обявен за национален празник в България? В Канада именните дни дори не се отбелязват. Нали ти беше спец по мързела?

Е и ден на армията де, дето вече я нямаме...Ама дори и да я имахме, с какво един военен е по-заслужил от един лекар примерно, че да го честват на национално ниво всички?

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

По принцип в България целия май месец е национален празник- 1 май, 6 май, 24 май..... като ги съберат празниците и месецът си отидеBistra написа:Честит имен ден!![]()

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- optics
- Модератор
День пабедъй, също е в Май !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
joro написа:Да сме живи и здрави всички, които носим храброто име Георги, Гергана, Гоце и т.н.
Eh, jorka! Lipsvash ni tuk v Ottawa! Pyk i Maja ja niama pone nejnia rozhden den da otpraznuvame.
Благодарим много за пожеланиата,аз отпразнувах подобаващо,оха агнешко.
THE LAST LINE OF DEFENSE