Въпрос за Радио Светлина
Въпрос за Радио Светлина
Скоро намерих това българско радио Светлина > http://www.radiosvetlina.com/"
Чудех се дали има фенове на това радио тук?
Чудех се дали има фенове на това радио тук?
Re: Въпрос за Радио Светлина
Това "радио" коя секта обслужва?
- optics
- Модератор
analgin, благодарение на тебе за заинтригувах, цъкнах и като видях, възкликнах "О, божеее !!!"

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
“И Бог каза: Да бъде светлина. И стана светлина”. Битие 1:3
Легионер, в темата " Български взаимотношения в Канада " казаш, че една от големите български общности в Канада била тази на адвентистите, сега , няколко месеца по-късно представяш тяхното радио. Защо не си напишеш направо - аз им симпатизирам на тези хора или аз съм част от тях, споделям тяхната вяра, или не ми харесват, или нещо друго, но открито заеми позиция. Няма смисъл от завоалирани въпроси. всеки си има право на позиция, както и всеки има право да се съгласи с тази позиция или да опонира.
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил
Следващата му стъпка е да започне да изпраща покани за "братска закуска".
- Bistra
- Напуснал форума
Готин филм!

Такаа, сега аз понеже аналгин, хинин, валиум и всякакви таквиз амфетамини и 'апове не виждам и не употребявам закъснях да се включа.

О, Братко!...

Ние сме амиши, ама ти няма да се плашиш, споделяме единни ценности. Можем да организираме един турнир по Пинг-Понг между нашите и вашите и да попеем псалми. Мир вам!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- Люта чушка ®
... и Джералд Бътлър в Machine Gun Preacher, като сме тръгнали в тая посока! Hallelujah!
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Стига сме си правили оглушки...
Има още един - Най-великият!
Най-добрата приказка, създавана някога, за борбата между тъмната и светлата страна.
https://www.youtube.com/watch?v=wIr1fjjjFQQ"
Най-добрата приказка, създавана някога, за борбата между тъмната и светлата страна.
https://www.youtube.com/watch?v=wIr1fjjjFQQ"
- Bistra
- Напуснал форума
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Аз заради това няма да цъкам. Страх ме е и аз да им приема вярата така мигновено.optics написа:analgin, благодарение на тебе за заинтригувах, цъкнах и като видях, възкликнах "О, божеее !!!"
![]()
![]()
Аз не знаех че това е адвентискто радио. Никъде на сайта не пише че е, Но изглежда ти си запознат. Aко си адвентист, може ли да те попитам някои неща? Любопитно ми е за вашата култура.5kov написа:Легионер, в темата " Български взаимотношения в Канада " казаш, че една от големите български общности в Канада била тази на адвентистите, сега , няколко месеца по-късно представяш тяхното радио. Защо не си напишеш направо - аз им симпатизирам на тези хора или аз съм част от тях, споделям тяхната вяра, или не ми харесват, или нещо друго, но открито заеми позиция. Няма смисъл от завоалирани въпроси. всеки си има право на позиция, както и всеки има право да се съгласи с тази позиция или да опонира.

Легионер, не съм адвентист. Това не ми пречи да ползвам интернет. Едно малко проучване показва, че преобладаващата част от участниците в програмата на това радио, са от адвентната църква. Няма значение, че на сайта им това не е упоменато.
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил
Дано да си вярваш, защото едвали някой друг би ти повярвал. Изпълнил си и заръката на пастора, да се опиташ да ни дадеш от вашата "Светлина", нека спрем до тук и всеки сам да направи своят личен избор.legioner написа:Аз не знаех че това е адвентискто радио...
Щеше да е коректно от твоя страна ако беше преупредил, че членството във вашата общост е свързано и със заплащане на не малък % от личните доходи в полза на пастора.