Извинявай, но звучиш доста объркано - като човек който не знае какво точно прави. Недей да смесваш процедурите, промените по федералната не касят квебекската, но ти самият първо трябва да си изясниш по коя процедура имаш по-добри шансове, а иначе тук във форума кандидат-имигранти в твоето положение има, и то не малко, не е лошо да прочетеш по-внимателно темите в имиграционните под-форуми.bojko1979 написа:Здравейте, има ли някой заминал сам като висококвалифициран работник за Канада? Питам това, защото аз съм сам и сега уча Френски език и възнамерявам да кандидатствам за Квебек, а ако не успея ще се опитам и за английската част та въпроса ми е дали имам някакъв шанс, а и ще ми е полезно да обменя информация с колеги или колежки минали по този пътИначе съм инженер с две специалности Енергетика и Електроника и имам 16г стаж по специалността, но не съм женен и нямам деца, а виждам,че там нещата са по друг начин. Успех на всички
Аз ако имах толкова неориентирани или умишлено заблуждаващи ме приятели, щях за се заселя във възможно най-отдалечената провинция, още повече, че случайно тя е и най-хубаватаbojko1979 написа:Ами защото имам приятели в Квебек и те ме насочиха там, а и всички ми казват,че е по-добрия вариант там и е доста развита икономиката, а и има начин да си узаконя образованието, (т.е., казали са ти, че извън Квебек не можеш да си узакониш образованието???) но в краен случай ще кандидатствам и по Федералната процедура
В краен случаи? Извинявай, това ми звучи меко казано малко странно. Звучи сякаш федералната е по долна от квебекската.bojko1979 написа:Ами защото имам приятели в Квебек и те ме насочиха там, а и всички ми казват,че е по-добрия вариант там и е доста развита икономиката, а и има начин да си узаконя образованието, но в краен случай ще кандидатствам и по Федералната процедура
Имаш предвид Yukon, нали?Павел написа:Аз ако имах толкова неориентирани или умишлено заблуждаващи ме приятели, щях за се заселя във възможно най-отдалечената провинция, още повече, че случайно тя е и най-хубавата