Кандидати за Куба, след 19 декември?
Кандидати за Куба, след 19 декември?
Ако има желаещи да пътуват към топлите страни за Коледа, моля да пишат, замислям да пътувам на 19 или 20 декември!
Re: Кандидати за Куба, след 19 декември?
A?! 

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Търси си компания да не е сам в самолета си.tonich написа:A?!

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ако не Ви е ясно как хората създават контакти и пътуват заедно, ето ви един сайт, та може и да създадете български такъв, че да Ви е по-лесничко с комуникациите! https://www.triptogether.com/travellers ... #afid=am79"
Ако някой тук има проблем с комуникациите, то това определено не съм аз.Wild написа:... та може и да създадете български такъв, че да Ви е по-лесничко с комуникациите! ...

Вземи прочети каква гениална глупост си написал в първото си мнение!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"