Казвам се Мартин, на 38 г. и живея в Brossard, QC от 5 години. Бях женен, но тя реши, да продължи по друг път и на друго място. Ако си млада, хубава, интелигентна поне 120 и не консумираш поп-фолк и слънчогледово семе и искаш да се видим, напиши ми два реда на martin.stoev@mail.bg
Не се притеснявай - получава се.
Нали ти трябва някоя дето е разбрала
Тва малко като оня виц - "Има 10 вида хора... Такива които разбират..."
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
martin.stoev написа:myhata II, какъв е този терминал и по какъв начин ми помага? :-/
Според мене Мухата иска да каже - да си отидеш до България и да си търсиш половинката там.
Това което бих добавил от себе си е че според мене вероятността да си намериш половинка тук във форума не е голяма и затова те съветвам да пробваш и каквито други варианти се сетиш.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Намери ли се вече твоята Долсинея?
Ако не, мисля че при кебекарките ще имаш по-голям успех. Факт е, че те не подбират, а и са по-малко комерсиални от нашенките.
Bon courage - на френски
Good Luck - английски
Bonne chance - кебекарски