4 1/2 Brossard

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Заключено
blondi

4 1/2 Brossard

Мнение от blondi »

4 1/2 в Brossard , наем 750 , включва тока и водата , има паркинг за една кола който се почиства редовно зимата . Апартамента е в една от 4 идентични сгради за които има басейн със спасител лятото . В близост до мол Шамплейн и термин Панама . Сутрин има директен автобус до центъра на Монреал.Паркет във всички стаи . Прозорците са стари , но не съм имала никога проблеми . На Трети , последен етаж е.Празен , пералня и сушилня в мазето на блокчето по долар и 25.Ако търсите лукс не е тук , но е перфектен за новодошли , аз живея в такъв 3 години , спалните са много просторни. Свободен ще е от 1 ноември , но има и възможност да го освободим и от 1 октомври . Прехвърлям си договора . Заинтересуваните да ми пишат . Може и email : tsvetkova.76@gmail.com
27.10.2009 г.-док.Виена
26.03.2010 г. -покана за интервю
26.05.2010 г. - интервю
21.06.2010 г. -док. Букурещ
04.08.2010 г. -мед. формуляри
06.09.2010 г.-ОК мед
31.12.2010г.-покана за визи
01.02.2011g.-визи
blondi

Re: 4 1/2 Brossard

Мнение от blondi »

.....само да добавя за тези които не са наясно , за да си наемеш апартамент тук ти правят кредитно проучване , лично на мен ми отказаха да ме вземат на 3 места защото бях новодошла , нашата домоуправителка е румънка с баща българин и с удоволствие би взела новодошли , дори и без да имат гарант ....
newcomer

Мнение от newcomer »

аз съм новодошъл и офертата ми харесва.но как стои въпроса с басеина зимата.поддържа ли се,почиства ли се и отоплява ли се.
много държа на това.
ако да ,аз съм вашия идеален кандидат
и ,ако е възможно при наемане първия наем да ми е фор фри,все пак кандидати не ви чукат всеки ден на вратата.
помислете и ми се обадете.
поздрави,баджо от българия
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

А кеш, че ще живееш там ще поискаш ли? ;)
newcomer

Мнение от newcomer »

а това ,че ще им плащам кеш да им живея в бордеите малко ли е.
вземат всякакви,без кредит чек и кой знае какви изисквания,не издават никакви фактури за платен наем само и само да не плащат никакви данъци
айде ве,на мен тия не ми ги разправяй
мушенници.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Ти се изуми :) Загубих ти дирята на мислите... Както и да е!
blondi

Мнение от blondi »

Уауууу....нямам думи.....за идеалния кандидат.....фактури се издават навсякъде.....ще се подпише и договор .....но щом си от висшата класа не смея и да помисля , че би паднал толкова ниско, че да живееш в бордей.......намери си нищо по твоята черга.......
blondi

Мнение от blondi »

Започнах тази тема защото имам нужда, тук не можеш да си прекъснеш договора когато ти скимне , ако не сте заинтересувани няма нужда от излишни коментари. Много благодаря на тези които ще ми отговорят сериозно.
newcomer

Мнение от newcomer »

blondi написа:Уауууу....нямам думи.....за идеалния кандидат.....фактури се издават навсякъде.....ще се подпише и договор .....но щом си от висшата класа не смея и да помисля , че би паднал толкова ниско, че да живееш в бордей.......намери си нищо по твоята черга.......

пошегувах се,апартамента ми хареса.
ще го наема,а може ли да ми намалите със 100 долара наема,че ми е скъпо

Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Може разбира се как да не може... щом е за теб и ти е скъпичко няма проблем... те точно за това си мислят как да го намалят. Да не са луди да го вдигат като всички останали... Пък и нали си персона грата ВИП така да се каже.. На нас пък ни е евтино и ако искаш ела при нас... :lol:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Заключено