Обучител по френски език

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
Vladimir Penev

Обучител по френски език

Мнение от Vladimir Penev »

Ние сме българска консултантска компания, специализирана в управлението и развитието на човешките ресурси, с офиси в София, Варна, Пловдив и Бургас. Търсим да назначим нов член за нашия екип в гр. София на позиция:

Обучител по френски език.

Отговорности:
• Подготвяне на кандидати за интервю и последваща активна работа на Френски език;
• Интензивно обучаване на френскоговорящи групи с цел скоростно повишаване нивото на езиковите умения;
• Валидиране на езиковите възможности на кандидатите.

Нашите изисквания към кандидата:
• Отлично владеене на френски език;
• Интерес към работата с хора и преподавателската дейност;
• Работно ниво на английски език;
• Предишен опит като обучител е предимство.

Ние предлагаме:
• Възможност за работа в екип от млади и мотивирани специалисти;
• Конкурентно възнаграждение.

Можете да кандидатствате за позицията като изпратите актуална автобиография с кратко мотивационно писмо на vladimir.penev@easyconsultbg.com

Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Работата на Easy Consult по подбор на персонал се основава на удостоверение № 1504/ 29.08.2012 за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа, валидно до 29.08.2017 г.
Аватар
ivalin

Re: Обучител по френски език

Мнение от ivalin »

Обучител по френски език
Направих си труда да се поразровя из речниците тук-там, но за съжаление не открих такава дума в българския език. Според http://www.t-rechnik.info/o.php?page=14&" обуча обучиш, мин. св. обучих, мин. прич. обучил, св. — вж. обучавам. обучаваш, несв. и обуча, св.; кого, на какво. Предавам знания или умения; уча. — обучавам се/обуча се. Уча се на нещо. обучение мн. обучения, ср. Системно преподаване на учебен предмет, на специалност. Обучение по математика. Редовно обучение.
Според мен думата, която трябва да се използва е учител! :geek:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Godis

Re: Обучител по френски език

Мнение от Godis »

:y:
Публикувай отговор