Ние сме българска консултантска компания, специализирана в управлението и развитието на човешките ресурси, с офиси в София, Варна, Пловдив и Бургас. Търсим да назначим нов член за нашия екип в гр. София на позиция:
Обучител по френски език.
Отговорности:
• Подготвяне на кандидати за интервю и последваща активна работа на Френски език;
• Интензивно обучаване на френскоговорящи групи с цел скоростно повишаване нивото на езиковите умения;
• Валидиране на езиковите възможности на кандидатите.
Нашите изисквания към кандидата:
• Отлично владеене на френски език;
• Интерес към работата с хора и преподавателската дейност;
• Работно ниво на английски език;
• Предишен опит като обучител е предимство.
Ние предлагаме:
• Възможност за работа в екип от млади и мотивирани специалисти;
• Конкурентно възнаграждение.
Можете да кандидатствате за позицията като изпратите актуална автобиография с кратко мотивационно писмо на vladimir.penev@easyconsultbg.com
Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.
Работата на Easy Consult по подбор на персонал се основава на удостоверение № 1504/ 29.08.2012 за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа, валидно до 29.08.2017 г.
Обучител по френски език
-
Re: Обучител по френски език
Направих си труда да се поразровя из речниците тук-там, но за съжаление не открих такава дума в българския език. Според http://www.t-rechnik.info/o.php?page=14&" обуча обучиш, мин. св. обучих, мин. прич. обучил, св. — вж. обучавам. обучаваш, несв. и обуча, св.; кого, на какво. Предавам знания или умения; уча. — обучавам се/обуча се. Уча се на нещо. обучение мн. обучения, ср. Системно преподаване на учебен предмет, на специалност. Обучение по математика. Редовно обучение.Обучител по френски език
Според мен думата, която трябва да се използва е учител!

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.