Ей ви канадата, за вашите деца да си пазаруват свободно !
Честито !!

Само членове на клуба, снабдени с лекарско удостоверение, имат право да използват машината.
Защо мислиш, че бутилка водка е по-здравословна от цигара марихуана ? В Холандия открай време е напълно легализирана и не са пропаднали. Наскоро бе легализирана и в няколко щати, вкл. в съседен Вашингтон.myhata II написа:С автомати се продават закуски, питиета и много други продукти. Вече изглежда в тях има и трева.
И лъскави анцузи има с трева ,а бе направо страхотно....
А ето и самите канадци как го споделят това райско чудо !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Канадците приеха с радост автомата, а единственият проблем с него са опашките. Според медиите всичко го приемат много добре. Планира се такива автомати да бъдат инсталирани из цялата страна, обмисля се и въвеждането на кафе с марихуана.
![]()
![]()
Мухата е ясен, пуска канадски новини от българската преса.7George написа:Както винаги с тая тема и мнение Мухата е искал да разклати въздуха около себе си. Със същия успех, но без да се излага, е можел да се изпърди насаме примерно.
"We live in such a beautiful city. Why on earth would you need to smoke marijuana to feel happy?"
ivandaman написа:Миризмата и на мен ми бърка в мозъка..
Онзи ден се разходихме из Уайт Рок и както е известно в парковете не може да се пуши и дори си има надписи, но наркоманите си павкаха безгрижно и бяха усмърдели огромна част от пешеходната зона около залива..
А бе преди няколко месеца по време на дебата за легализирането една възрастна госпожа каза следното:
"We live in such a beautiful city. Why on earth would you need to smoke marijuana to feel happy?"
За мен горе долу с това се изчерпва дебата, но явно стотици хиляди лумпени тук не мислят така.. Преди няколко дни нали имаше пот-смоук дей или нещо от сорта и се бяха събрали в даунтаун.. Ба си толкова неадекватни физиономии на едно място сигурно само в лудницата има..
Понякога се лъжа да ти отварям мненията и винаги се убеждавам, че си или адски прост или неграмотен или кой знае какво и е сбъркано.......myhata II написа:http://www.dnevnik.bg/video/videoplus/2 ... _v_kanada/
Честито !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само членове на клуба, снабдени с лекарско удостоверение, имат право да използват машината
Аз живея в Колорадо 6 месеца през годината: твърдо за...щата очаква 1 милиард данък тази година от продажбата на марихуана. По-добре този един милиард да са в щата, отколкото в джоба на мафията....roumensp написа:Мухата е ясен, пуска канадски новини от българската преса.7George написа:Както винаги с тая тема и мнение Мухата е искал да разклати въздуха около себе си. Със същия успех, но без да се излага, е можел да се изпърди насаме примерно.
![]()
Но поне можете да ползвате темата, за да кажете какво ви е мнението за легализацията на тревата. Аз вече си казах моето.
pumpy написа:Понякога се лъжа да ти отварям мненията и винаги се убеждавам, че си или адски прост или неграмотен или кой знае какво и е сбъркано.......myhata II написа:http://www.dnevnik.bg/video/videoplus/2 ... _v_kanada/
Честито !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На кой свят долното значи, това което ти си написал по горе ????Само членове на клуба, снабдени с лекарско удостоверение, имат право да използват машината