Краденето-хоби или втора природа на някои българи?Или-
-
Краденето-хоби или втора природа на някои българи?Или-
къде е логиката да се мине тежка процедура за да се прави това:
http://www.vesti.bg/sviat/amerika/i-v-k ... sportcheck"
Нека всеки каже мнение "дали и ний сме дали нещо на света" от тази "земя като една човешка длан"
http://www.vesti.bg/sviat/amerika/i-v-k ... sportcheck"
Нека всеки каже мнение "дали и ний сме дали нещо на света" от тази "земя като една човешка длан"
Да емигрираш е лесно.Но за да си свалиш цървулите и пояса с мускалите са необходими десетилетия
Re: Краденето-хоби или втора природа на някои българи?Или-
За имиграционната процедура може да се каже със сигурност, че е продължителна, но не и "тежка".
И за всеки един от нас тя си е вид капиталовложение.
Е, за някои по-изгодно отколкото за други, както се вижда и от публикацията.
И за всеки един от нас тя си е вид капиталовложение.
Е, за някои по-изгодно отколкото за други, както се вижда и от публикацията.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Бях пуснал цяла тема "Нашата гордост " ,но тя бе изтрита ,в нея бях постнал за всички наши крадци в Канада ... 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Да не би да спонсорат или модерират бгканада?myhata II написа:Бях пуснал цяла тема "Нашата гордост " ,но тя бе изтрита ,в нея бях постнал за всички наши крадци в Канада ...
BG Fraudsters arrested in Quebec!!!
- Bistra
- Напуснал форума
Тия са от "баровците". Само с кеш оперират. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Cash is accepted everywhere!Bistra написа:Тия са от "баровците". Само с кеш оперират.
- Bistra
- Напуснал форума
Да разбира се и най-лесно се краде. Предпочитам да се изявявам като зомби - традиционалист, мерси!analgin написа:Cash is accepted everywhere!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Bistra, статията показва, че по-лесни за крадене за "пластик" парите. Простено ти е, нали трябва да напишеш нещо.Bistra написа:Да разбира се и най-лесно се краде. Предпочитам да се изявявам като зомби - традиционалист, мерси!analgin написа:Cash is accepted everywhere!
- Bistra
- Напуснал форума
Статията показва, че който краде пластик пари рано или късно го хващат. Така е с частният интерес - грижи се за инвестициите си. А опитай същото, ако ти откраднат портфейла, примерно. Полицаите малко ги е грижа за гражданите, що се отнася до кокошкарлъци, ама нали и ти трябва да се разпишеш.analgin написа:Bistra, статията показва, че по-лесни за крадене за "пластик" парите. Простено ти е, нали трябва да напишеш нещо.

Бедни хора - живи дяволи. Твърде елементарни са защитите на карти и банкомати и всеки с малко повече познания би се справил. В Квебек вече над 10 пъти ми прихващат карта съвсем нагло от карточетец в магазин където ще бъдат засечени много по-лесно от банкомат на улицата. Имам вече няколко магазина в които пазарувам само кеш. И не са българи. Всеки търси лесни пари и често се намират такива, но в алчноста си се уливат и ги залавят.никой написа:Нека всеки каже мнение "дали и ний сме дали нещо на света" от тази "земя като една човешка длан"
Кои са тези магазини ако не е тайна?yahoo написа:Бедни хора - живи дяволи. Твърде елементарни са защитите на карти и банкомати и всеки с малко повече познания би се справил. В Квебек вече над 10 пъти ми прихващат карта съвсем нагло от карточетец в магазин където ще бъдат засечени много по-лесно от банкомат на улицата. Имам вече няколко магазина в които пазарувам само кеш. И не са българи. Всеки търси лесни пари и често се намират такива, но в алчноста си се уливат и ги залавят.никой написа:Нека всеки каже мнение "дали и ний сме дали нещо на света" от тази "земя като една човешка длан"
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
С радио не ми се спори. Работният ми ден днес започна в 4 ч. за да компенсирам часовата разлика с Япония.Bistra написа:Статията показва, че който краде пластик пари рано или късно го хващат. Така е с частният интерес - грижи се за инвестициите си. А опитай същото, ако ти откраднат портфейла, примерно. Полицаите малко ги е грижа за гражданите, що се отнася до кокошкарлъци, ама нали и ти трябва да се разпишеш.analgin написа:Bistra, статията показва, че по-лесни за крадене за "пластик" парите. Простено ти е, нали трябва да напишеш нещо.
Знае ли човек ако продължа, може пак да си развееш бикините (този път със специален джоб за кредитни карти) за да ме убедиш.
- Bistra
- Напуснал форума
Абе, ти ако искаш и с японско ветрило си вей, все ми е тая! Аз досега от кредитна карта не съм плащала повече, отколкото съм похарчила, докато баща ми няколко пъти му обираха каш-а от машините, с последваща реакция от полицаите - безпомощно вдигане на рамене. 

Малки магазини обикновено за електронни компоненти и консумативи. Като Витес електроник например където последния път ми бяха източили $5000 от бизнес картата на последователни дърпания по $500 докато се е задействал лимита и от банката ми се обадиха да потвърдя аз ли съм го правил. От банката проследиха транзакциите и потвърдиха че е оттам. Ако го правеха рядко и с малки суми нямаше и да забележа, но тези хора не познават граници. Другите магазини не искам да ги споменавам защото са само заподозрени без да е потвърдено че там точно е извършено засичането, но аз превантивно си плащам кеш или от карта с редуцирана сметка за да нямам проблеми.
Майка ми не беше ползвала дебитната си карта 7 месеца. След като напазарува карначета и друга стока с изтекъл срок на годност (отгоре залепена цена за да не вижда) от магазин "Балкан" или както там му е името, всички в къщи хванахме хранително разстройство с изключение на жена ми понеже не яде от тях, а като ехтра картата и беше клонирана 5 дена след това.....grozdan написа:Кои са тези магазини ако не е тайна?
Немога да съм сигурен, че се случило там, но обекта има постоянен "БАН " от моето семейство.