intervu pri Rivard na 07.05

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
kris

intervu pri Rivard na 07.05

Мнение от kris »

Здравейте съфорумци!!!!
Най - накрая и ние минахме това интервю!!!Незнам дали думата минахме е най - точната,но за нас е важно, че кандидатурата ни е одобрена като цяло.Ривард ни даде една година да си доучим френския и да съберем още парички.Общо взето интервюто мина като
всички описани до сега при него.Пита основно по документите и много за Квебек.На тези на които им предстои интервю да намерят в интернет информация за квебек като цяло/ територия, население ,промишленост/.Много е важна мотивацията за емиграция,познаването на областта в която искате да работите.Пита за това къде ще работите, какво знаете за областта в която искате да работите и имати ли конкретни предприятия или оферти за работа.
Преводачката беше любезна и коректна.
За нас:съпругат ми на 31г. водещ кандидат машинен инженер със стаж над 6г.Фр 6/6, Анг.0/0 Аз на 31г.химик, учител по химия и химична технология, стаж 1,6г. като учител и над 5г. като възпитател в дом за деца без родители;Фр4/3 Англ.5/5
Събрахме 63 точки на интервюто.намалиха нивото ни на френски съответно 4/4 и 3/2 за мен.
Бяхме декларирали около 2780 амер. долара, които му се видяха малко и поиска нова банкова референция за 4000канадски.
Ако някой се интересува от повече подробности може да ми се обади на 0899870563.
Успех на всички след нас!!!
Заключено