Привет,
Попълвам си документите в момента. Попълних 90%, но имам следните неясноти:
1) Къде се пише имам ли деца и кои са? Щото фокуса на въпрос 6G е относно образованието на децата, а не самите деца. Поне звучи ми логично да си пиша детето някъде.
2) Въпрос 9C - аз не пребивавам в Квебек, следователно първия чекбокс ми е "No", обаче има втори чекбокс, относно дали да ме регистрират в Квебекарско като гласоподавател. Е при положение че не съм там мисля няма смисъл. Но питам понеже ако отговоря на въпрос 9B с "Yes", звучи логично и тук да е "Yes", с цел да може да се гласува и в Квебек, ако в дадения момент се намирам там.
3) Въпрос 9B (то от него ще ми зависи и предния въпрос): Вие гласувате ли? Говоря за Канадските избори, щото аз в БГ последния път не ходих и принципно за там имам едно становище. Но за тука се чудя. Едно вече мразя със сигурност - тия дето 4г я се сетят за хората, я не, ама преди избори чукат по вратите и "Гласувайте за нас!". Тука тия от секцията на някой си Марк Адлер и още едни ни тропаха, разкарвах ги досега че нямам право да гласувам. И като цяло по-високо от избора на кмет не се интересувам. И реших да ви питам вие ходите ли да гласувате тук. Аз още се колебая какво да маркирам на този въпрос. Май ще е "Yes", щото мръсниците май от някъде вече са ми взели така или иначе инфото.
Говоря за този формуляр: http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/c ... T0002E.pdf
Мерси
Въпрос относно попълване документите за гражданство
Въпрос относно попълване документите за гражданство
Winners train, losers complain.
Sofia=>Toronto 2010-07-28
Citizenship 2014-11-13
Toronto=>Sofia 2021-04-28 (Завърнал се)
Sofia=>Toronto 2010-07-28
Citizenship 2014-11-13
Toronto=>Sofia 2021-04-28 (Завърнал се)
Re: Въпрос относно попълване документите за гражданство
Никъде!AsicsFan написа: 1) Къде се пише имам ли деца и кои са? Щото фокуса на въпрос 6G е относно образованието на децата, а не самите деца. Поне звучи ми логично да си пиша детето някъде.
За децата попълваш това: http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/c ... T0003E.pdf"
На втория чекбокс нищо не чекваш. Поне аз така направих и нямаше проблеми.AsicsFan написа: 2) Въпрос 9C - аз не пребивавам в Квебек, следователно първия чекбокс ми е "No", обаче има втори чекбокс, относно дали да ме регистрират в Квебекарско като гласоподавател. Е при положение че не съм там мисля няма смисъл. Но питам понеже ако отговоря на въпрос 9B с "Yes", звучи логично и тук да е "Yes", с цел да може да се гласува и в Квебек, ако в дадения момент се намирам там.
Там е Yes или No, по желание. Аз сложих първото, защото не съм имал подобни проблеми, пък и бързо мога да ги отпратя.AsicsFan написа: 3) Въпрос 9B (то от него ще ми зависи и предния въпрос): Вие гласувате ли? Говоря за Канадските избори, щото аз в БГ последния път не ходих и принципно за там имам едно становище. Но за тука се чудя. Едно вече мразя със сигурност - тия дето 4г я се сетят за хората, я не, ама преди избори чукат по вратите и "Гласувайте за нас!". Тука тия от секцията на някой си Марк Адлер и още едни ни тропаха, разкарвах ги досега че нямам право да гласувам. И като цяло по-високо от избора на кмет не се интересувам. И реших да ви питам вие ходите ли да гласувате тук. Аз още се колебая какво да маркирам на този въпрос. Май ще е "Yes", щото мръсниците май от някъде вече са ми взели така или иначе инфото.

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"