Аз затова искам да емигрирам в Канада. Щото там и помощите им помощи, и пенсиите им пенсии. Леж си по цял ден, взимай 1000 долара и остави балъците да работят. Ще ида аз в Канада, казала съм. И ден повече няма да седя в тая скапана държава!"
Лола Монтескьо
Ехаа, не знаех че у Табърнашко взимали по 1000рка и лежали
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Ха, ха, ха...като прочетох тази статия преди време си помислих, че взета с обратен знак "Как избягах от Канада" пасва чудесно на Мухата 2 и на Джовани.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
myhata II написа:Е никой не обърна внимание на карикатурата отгоре
В интерес на истината "Тим Хортънс" бая запада ....
Само мангал и работник там ....
Къде това? В Онтарио ли? Като се замисля, не съм влизала вътре....Ама обичам поничките с ябълки и кленов сироп, както и онова кафе със сладолед... Щерю спира пред прозорчето, подават му ги и ми ги носи (нали съм му слабостта)...Миям!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Драйф-тру не ползвам. Тим Хортънса да, запада, само филипинци са персонал.
Като ходя "на сладкарница" гледам Секънд кап, Гуд ърф, в краен случай Старбъкс или нещо дето не е верига, но там има всякакви изненади...