Инсталиране демарьор- къде
Инсталиране демарьор- къде
Препоръчайте някой, който се занимава с инсталиране на демарьор.
-
Re: Инсталиране демарьор- къде
Иван в Ласал, миналата зима инсталира на колата на мъжа ми, доволни сме.
тел: 514 732 0876
тел: 514 732 0876
Аз също го познавам и съм ползвала неговите услуги преди доста години.
Някой знае ли актуалните му цени в момента ? Имам познати, които също се интересуват.
Някой знае ли актуалните му цени в момента ? Имам познати, които също се интересуват.
The only time you should ever look back, is to see how far you've come.
Какво е това демарьор ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
remote starter = démarreur à distance
При тези температури си е удобство. Моя остана наполовина неинсталиран. Така и не намерих време и начин да заобиколя фабричната имобилайзер система, която блокира всякакво запалване. При по-старите коли инсталацията беше елементарна.
При тези температури си е удобство. Моя остана наполовина неинсталиран. Така и не намерих време и начин да заобиколя фабричната имобилайзер система, която блокира всякакво запалване. При по-старите коли инсталацията беше елементарна.
Узактан марш, гиби ! Но който не може да се похвали (като мен) с щастливо анадолско детство казва "дистанционно запалване" или на кратко "дистанционно". Поне така му викахме у Харманли навремето... ама Харманли не е Монреалmyhata II написа:Какво е това демарьор ?

леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
ооо да бе. глей как се отплесвам. и аз съм доволен от същия Иван, на мен той ми сложи демар..., ремот... дистанционното запалване и си свърши добре работата.
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.