Ако някой живее в Кот Сейнт Люк и може да удари едно рамо...
Ако някой живее в Кот Сейнт Люк и може да удари едно рамо...
Привет на всички... имам нужда от човек с адресна регистрация в Кот Сейнт Люк и добро сърце който е готов да ми помогне за една дреболия. Разбира се, стига да мога, ще се постарая да се отблагодаря по някакъв начин. Ще помоля ако някой има желание да ми помогне да ми пише лично съобщение, а ако някой има ненужни хапливи коментари и напъни за остроумия (че много често се появяват в темите които пускам), да си ги запази за себе си.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- optics
- Модератор
Re: Ако някой живее в Кот Сейнт Люк и може да удари едно рам
Би ли обяснил къде са ти пускали хапливи коментари в темите, след като това ти е първата тема която пускаш ?otbopk0 написа:Привет на всички... имам нужда от човек с адресна регистрация в Кот Сейнт Люк и добро сърце който е готов да ми помогне за една дреболия. Разбира се, стига да мога, ще се постарая да се отблагодаря по някакъв начин. Ще помоля ако някой има желание да ми помогне да ми пише лично съобщение, а ако някой има ненужни хапливи коментари и напъни за остроумия (че много често се появяват в темите които пускам), да си ги запази за себе си.
Благодаря предварително.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
loloptics написа:Би ли обяснил къде са ти пускали хапливи коментари в темите, след като това ти е първата тема която пускаш ?otbopk0 написа:Привет на всички... имам нужда от човек с адресна регистрация в Кот Сейнт Люк и добро сърце който е готов да ми помогне за една дреболия. Разбира се, стига да мога, ще се постарая да се отблагодаря по някакъв начин. Ще помоля ако някой има желание да ми помогне да ми пише лично съобщение, а ако някой има ненужни хапливи коментари и напъни за остроумия (че много често се появяват в темите които пускам), да си ги запази за себе си.
Благодаря предварително.
optics написа:Би ли обяснил къде са ти пускали хапливи коментари в темите, след като това ти е първата тема която пускаш ?otbopk0 написа:Привет на всички... имам нужда от човек с адресна регистрация в Кот Сейнт Люк и добро сърце който е готов да ми помогне за една дреболия. Разбира се, стига да мога, ще се постарая да се отблагодаря по някакъв начин. Ще помоля ако някой има желание да ми помогне да ми пише лично съобщение, а ако някой има ненужни хапливи коментари и напъни за остроумия (че много често се появяват в темите които пускам), да си ги запази за себе си.
Благодаря предварително.
Модератора, не по-малко злобно хаплив като повечето

- MrGeek
- Путлер Капут
И как така определихе горното изказване на модератора като "злобно хапливо", уважаема другарке pollita? Няма нищо по-логично от въпроса на модератора optics, след като е очевадно, че въпросния потребител има два единствени поста откакто се е регистрирал във форума, а претендира за някакво установено отношение, на базата на какво, само той си знае. Вие да не би да се явявате адвокат на въпросния и да знаете нещо, което няма как да знаем ние простосмъртните?pollita написа:Модератора, не по-малко злобно хаплив като повечетоТя рибата се вмирисвала откъм главата

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Ситуацията е много логична. Има два варианта или човека редовно чете форума и е запознат с вечната готовност за злобни нападения и спамове, или има няколко профила. Опитайте се поне по Коледа да бъдете малко по-добри!
- MrGeek
- Путлер Капут
Не един, не два, а няколко профила? А случайно да ви е известно, че това не се толерира в този форум?pollita написа:Ситуацията е много логична. Има два варианта или човека редовно чете форума и е запознат с вечната готовност за злобни нападения и спамове, или има няколко профила.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
- optics
- Модератор
На нея очевидно не, интересно дали на отворко му е било известно но без да иска се е изпуснал.
Аз ще дочакам ли обяснение защо бях наречен "злобно хаплив" или да пускам оплакване ?
Аз ще дочакам ли обяснение защо бях наречен "злобно хаплив" или да пускам оплакване ?

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Пусни оплакване към армеския поп. 

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин