Здравейте,
ситуацията при мен е следната, до март 2013 ще изпратим документи със съпругата ми към Монреал, на 34 години съм специалност Бакалавър - Маркетинг стаж по специалността над 5 години с две деца на 6 и 3 години, жена ми Магистър - Бизнес администрация дистанционно с над 4 години стаж в банковата система , Бакалавър -Стопански и Финансов Контрол.Сега започнах с френския /завършил езикова преди 15 г/ а бе от нулата с доста позната материя до януари мисля да съм СЕ ЯВИЛ НА ТЦФК и идеята ми е в случай , че изкарам незадоволителен резултат под б2/б2 има ли смисъл да изпратя документи към Монреал и през този период да продължавам да подобрявам нивото си френски като се явявам за по високи нива за сертификат и впоследствие ДА СЕ ИЗПРАЩАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО КЪМ МОНРЕАЛ ДО ДАТАТА НА ЕВЕНТУАЛНО ИНТЕРВЮ. Принципно за отваряне на accusee / досие/ нивата на езика се гледат към момента на преглеждане на документите в Монреал или към момента на интервюто.С английския съм на добро говоримо ниво без сертификат IELTS. Наистина ми е малко трудно да разбера тези тънки моменти и ще бъда благодарен на включилите се за пояснение.
Благодаря Ви
ПОЯСНЕНИЕ ДОКУМЕНТИ МОНРЕАЛ DSC
Re: ПОЯСНЕНИЕ ДОКУМЕНТИ МОНРЕАЛ DSC
Здравей ,Всичко зависи от това колко точки събирате .За да получите точки за езика се нуждаете от сертификат,НО ако се случи така само на единия от компонентите слушане или говорене имате Б2 и точките ви стигат при този вариант няма никакъв проблем да изпратите документите.Лошото е ако не изкарате Б2 поне на единия компонент и не ви стигат точките .След подаване на молбата доколкото знам не признават нов сертификат дори и да е с по-високи нива.Не знам защо е така ,но за по-висок сертификат няма да получите допълнително точки поне така казаха .
https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря Ви,
за отговора а как стои въпроса с максималния брой точки за бъзрастта на оновния кандитат имайки впредвид 35 години.Това означава един път навършиш ли ги и започват да ти падат точките или се взима под внимание , когато навършиш 36 години.
Поздрави
за отговора а как стои въпроса с максималния брой точки за бъзрастта на оновния кандитат имайки впредвид 35 години.Това означава един път навършиш ли ги и започват да ти падат точките или се взима под внимание , когато навършиш 36 години.
Поздрави
Не .До навършването на 36 години водещия получава максимума брой точки и без значение колко време ще продължи процедурата важна е възрастта на която е бил когато молбата е получена от тях т.е. точките с годините НЕ намалят .Така казаха емиграционните ,така че спокс.
https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM" onclick="window.open(this.href);return false;