Здравйте,
Първо се извинявам ако не пиша в правилния раздел.
Търся един мой приятел които живее в Торонто.
Имената му са Григор Попов.
Поради много смехотворна ситуация загубих връзка с него и той с мен. Ако някой го познава моля да му предаде че го търся и по възможност ако може да ми даде телефон за връзка.
С уважение към вас и този страхотен форум, хубав ден!
христо. христов
Wanted
Re: Wanted
добър подход е, че като търсиш някой с обява във форума, предлагаш да "му се предаде че го търсят". Защото аз лично, дори и да познавам "търсения" човек, едва ли ще му издам координатите - особено без негово знание. (знаеш ли кой и защо го търси).Wanted написа: Търся един мой приятел които живее в Торонто.
Поради много смехотворна ситуация загубих връзка с него и той с мен. Ако някой го познава моля да му предаде че го търся и по възможност ако може да ми даде телефон за връзка.
христо. христов
Та.... подчертания цитат по-горе - след като той е загубил връзка, как очакваш да се свърже с теб?
Единствения начин, който виждам е "търсения" да си отвори account в този форум и да ти пише на лични (пък после да почерпите създателите на сайта 1-2 бири

Успех в търсенето!
За съжаление не познавам такъв човек, пък и живея в Монреал.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Pointzero написа:добър подход е, че като търсиш някой с обява във форума, предлагаш да "му се предаде че го търсят". Защото аз лично, дори и да познавам "търсения" човек, едва ли ще му издам координатите - особено без негово знание. (знаеш ли кой и защо го търси).Wanted написа: Търся един мой приятел които живее в Торонто.
христо. христов
Та.... подчертания цитат по-горе - след като той е загубил връзка, как очакваш да се свърже с теб?
Единствения начин, който виждам е "търсения" да си отвори account в този форум и да ти пише на лични (пък после да почерпите създателите на сайта 1-2 бири) или да публикуваш телефон/емейл за връзка.
Успех в търсенето!
Нищо благодаря все пак за съвета.Лек ден!
Но никой не говори за издаване на каквито и да било кординати а за предаване на информация на търсения че го издирва негов приятел и ако той евентуално желае да се свърже с мен чрез форума или ако ми даде телефон и аз да му се обадя. 

- optics
- Модератор
Намерихте ли се ???Wanted написа:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
за съжаление, не.
Wanted написа:Pointzero написа:добър подход е, че като търсиш някой с обява във форума, предлагаш да "му се предаде че го търсят". Защото аз лично, дори и да познавам "търсения" човек, едва ли ще му издам координатите - особено без негово знание. (знаеш ли кой и защо го търси).Wanted написа: Търся един мой приятел които живее в Торонто.
христо. христов
Единствения начин, който виждам е "търсения" да си отвори account в този форум и да ти пише на лични (пък после да почерпите създателите на сайта 1-2 бири) или да публикуваш телефон/емейл за връзка.
Успех в търсенето!
Нищо благодаря все пак за съвета.Лек ден!