Най-добрия работодател

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Chomsky

Най-добрия работодател

Мнение от Chomsky »

Най-добрия работодател за който сте работили в канада и щооо?
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
pumpy

Re: Най-добрия работодател

Мнение от pumpy »

Dr. Halevy - винаги е заставал зад мен, когато разказвам нещо на пациент, което за взаимоотношения стоматолог/хигиенист е рядкост. Празнуваме едни и същи празници, ерго лесно се планира ваканция и свободно време. Никога не сме се дебнели за часове, пари, бенефити. Невероятни пациенти освен всичко това. Единственият зъболекар, на който бих позволил да работи в устата ми, освен жена ми.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Този от аватара ми. Никога до сега не ми се е карал, мърморил, или подобни

Кофтито е, че когато имам проблем не мога да му го прехвърля. Преди си знаех - като се появи проблем заявявах "Момент, ще ви извикам мениджъра да говорите с него" 8) Сега аз се разправям.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Амии, сегашният - Франк, ама не Лойд Райт :D , а просто Франк. Е, що, пък? Готин човек е. Не приказва много, т.е. не досажда, помага с каквото може (мен ме интересуват най-вече отпуските и работното ми време да е плаващо, щото имам трудности с точността), не забравя да повишава заплатата. Празниците и бенефитите си се подразбират. Друго трябва ли да има? :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

ablood написа:Този от аватара ми. Никога до сега не ми се е карал, мърморил, или подобни

Кофтито е, че когато имам проблем не мога да му го прехвърля. Преди си знаех - като се появи проблем заявявах "Момент, ще ви извикам мениджъра да говорите с него" 8) Сега аз се разправям.
и аз като кръвта.и моя работодател никога не ми е мърморил и не ми се е карал.за сметка на това не ми се налага да се изпъвам,да козирувам , да лижа задници и да сервилничà ежедневно за да доказвам лоялноста си към него и неговия бизнес.

:rofl:
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:
ablood написа:Този от аватара ми. Никога до сега не ми се е карал, мърморил, или подобни

и аз като кръвта.и моя работодател никога не ми е мърморил и не ми се е карал.за сметка на това не ми се налага да се изпъвам,да козирувам , да лижа задници и да сервилничà ежедневно за да доказвам лоялноста си към него и неговия бизнес.

Много мижав та твоя работодател :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Teresa Orlowski, Немога да кажа тук точно защо. ;)
pumpy

Мнение от pumpy »

newcomer написа:...за сметка на това не ми се налага да се изпъвам,да козирувам , да лижа задници и да сервилничà ежедневно за да доказвам лоялноста си към него и неговия бизнес.
Вие какви работи сте работили с кръвта преди, че да ви са се е налало такова поведение ????
Аватар
Chomsky

Мнение от Chomsky »

ша зема и аз да почна частен бизднест... ама с моя талант... не е лесно
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Публикувай отговор