Най-добрия работодател
Най-добрия работодател
Най-добрия работодател за който сте работили в канада и щооо?
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Re: Най-добрия работодател
Dr. Halevy - винаги е заставал зад мен, когато разказвам нещо на пациент, което за взаимоотношения стоматолог/хигиенист е рядкост. Празнуваме едни и същи празници, ерго лесно се планира ваканция и свободно време. Никога не сме се дебнели за часове, пари, бенефити. Невероятни пациенти освен всичко това. Единственият зъболекар, на който бих позволил да работи в устата ми, освен жена ми.
- ablood
- Обратна връзка:
Този от аватара ми. Никога до сега не ми се е карал, мърморил, или подобни
Кофтито е, че когато имам проблем не мога да му го прехвърля. Преди си знаех - като се появи проблем заявявах "Момент, ще ви извикам мениджъра да говорите с него"
Сега аз се разправям.
Кофтито е, че когато имам проблем не мога да му го прехвърля. Преди си знаех - като се появи проблем заявявах "Момент, ще ви извикам мениджъра да говорите с него"

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Bistra
- Напуснал форума
Амии, сегашният - Франк, ама не Лойд Райт
, а просто Франк. Е, що, пък? Готин човек е. Не приказва много, т.е. не досажда, помага с каквото може (мен ме интересуват най-вече отпуските и работното ми време да е плаващо, щото имам трудности с точността), не забравя да повишава заплатата. Празниците и бенефитите си се подразбират. Друго трябва ли да има? 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

и аз като кръвта.и моя работодател никога не ми е мърморил и не ми се е карал.за сметка на това не ми се налага да се изпъвам,да козирувам , да лижа задници и да сервилничà ежедневно за да доказвам лоялноста си към него и неговия бизнес.ablood написа:Този от аватара ми. Никога до сега не ми се е карал, мърморил, или подобни
Кофтито е, че когато имам проблем не мога да му го прехвърля. Преди си знаех - като се появи проблем заявявах "Момент, ще ви извикам мениджъра да говорите с него"Сега аз се разправям.

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Много мижав та твоя работодателnewcomer написа:и аз като кръвта.и моя работодател никога не ми е мърморил и не ми се е карал.за сметка на това не ми се налага да се изпъвам,да козирувам , да лижа задници и да сервилничà ежедневно за да доказвам лоялноста си към него и неговия бизнес.ablood написа:Този от аватара ми. Никога до сега не ми се е карал, мърморил, или подобни
Кофтито е, че когато имам проблем не мога да му го прехвърля. Преди си знаех - като се появи проблем заявявах "Момент, ще ви извикам мениджъра да говорите с него"Сега аз се разправям.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Teresa Orlowski, Немога да кажа тук точно защо. 

Вие какви работи сте работили с кръвта преди, че да ви са се е налало такова поведение ????newcomer написа:...за сметка на това не ми се налага да се изпъвам,да козирувам , да лижа задници и да сервилничà ежедневно за да доказвам лоялноста си към него и неговия бизнес.
ша зема и аз да почна частен бизднест... ама с моя талант... не е лесно
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.