Les valeurs québécoises
Les valeurs québécoises
Интересно, но не видях никакво отношение по темата тук. Или съм пропуснал съответната тема ?
Québec veut interdire le port de signes religieux à ses employés
Québec veut interdire le port de signes religieux à ses employés
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Les valeurs québécoises
А, ако носиш златна лилия на сиджимка? Правят те Льо Директоре Дженерале?!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

не си видял защото, отдавна ни е през мурелетниците за тия работи.
в началото всеки наивник - в това число и аз - поднася да се вълнува от тия неща, но с времето става ясно.... ако френските канадци имат цирей на газа, да си го чешат сами!
комплименти на форумниците, че не се занимаватт с тия шуротии.
конструктивно трябва, Осоядов! затова на изборите гласувам за имигрантската партия - едно от точките в платформаата е пълна ревизия на наредба 101
в началото всеки наивник - в това число и аз - поднася да се вълнува от тия неща, но с времето става ясно.... ако френските канадци имат цирей на газа, да си го чешат сами!
комплименти на форумниците, че не се занимаватт с тия шуротии.
конструктивно трябва, Осоядов! затова на изборите гласувам за имигрантската партия - едно от точките в платформаата е пълна ревизия на наредба 101
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Коя е тая имигрантска партия, за първи път чувам за нея 

- Bistra
- Напуснал форума
Да не е от тия?
Взимат ги за имигранти, пък сега ще ги и превъзпитават, ама -ха! Аллах акбар!
CHARTE DES VALEURS QUÉBÉCOISES
Този е доста възпитан, де. Ако очаква, че ще си вземат кротко бележка се е объркал здраво.

Взимат ги за имигранти, пък сега ще ги и превъзпитават, ама -ха! Аллах акбар!

CHARTE DES VALEURS QUÉBÉCOISES
Този е доста възпитан, де. Ако очаква, че ще си вземат кротко бележка се е объркал здраво.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

След приемането на новите правила, пътните табели Saint-Laurent и Saint-Hubert ще бъдат сменени със Saint-Laurent и Saint-Hubert
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
speedy написа:След приемането на новите правила, пътните табели Saint-Laurent и Saint-Hubert ще бъдат сменени със Saint-Laurent и Saint-Hubert

а как ли ще звучи "Вси светии"? All saints
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Баси наглите, днес си отврям пощенската кутия и ми сложили дипляна, да ме агитират за техните простотии.
Викам си: Уай донт ай фак йор путката мадър, аз така или иначе не разбирам френски и съм плешив, тоя фърчащ лист ме боли толкова колкото и законопроекта за минимиланите цени на фризьорските услуги.
А че Картаген няма да го бъде, то е ясно.
Викам си: Уай донт ай фак йор путката мадър, аз така или иначе не разбирам френски и съм плешив, тоя фърчащ лист ме боли толкова колкото и законопроекта за минимиланите цени на фризьорските услуги.

А че Картаген няма да го бъде, то е ясно.