Нямах намерението да дискутирам причината за предупреждението, защото не съм дете и се усещам като прекаля. Нямам претенциите да съм безгрешен, нито недосегаем (като Кримон и Phillipo). Да остана обаче завинаги с този унизителен рейтинг е неприемливо. Даже и McGeek да е прекалено зает да ми отговори трикратния въпрос, предполагам, че тутакси ще намери време да ми дезактивира акаунта.
8 години членство и 7000 поста... Ако някой ден ми се прииска да продължа, ще го направя на чисто (ако ми бъде позволено).
Благодаря сърдечно на Коко за гостоприемството и търпението. В началото и в трудни моменти форумът много ми помогна. Надявам се да съм помогнал на повече хора, отколкото съм раздразнил.
Със здраве!
Със здраве!
- ablood
- Обратна връзка:
Със здраве!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Със здраве!
Така и не можах да разбера, какъв точно ти е проблема и какво искаш, та занимаваш целия форум с душевната си драма, въпреки самопризнанието, че си "прекалил". Ако не желаеш повече да пишеш, никой няма намерение да те спира, но е добре да знаеш, че в подобни случаи нормалният начин е използването на лична комуникация, а не раздуването на публични драми, които едва ли интересуват някой друг.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.