Парламентарни избори 2013
Парламентарни избори 2013
Искам да попитам, дали ще има изборна секция в Монреал? Ще можем ли да гласуваме? Предишните пъти получавах съобщения за откриването на такава секция. Сега нищо още не съм получил като информация. Да разбирам ли,че няма да може да се гласува в Монреал?
Re: Парламентарни избори 2013
http://www.mfa.bg/index.php?page=205&st ... solstvo=75"
Брамтън
Секция №: 321900069
Адрес: Източноправославната българска църква „св. Димитър” в гр. Брамтън, 1555 Steels Avenue West, Brampton, Ontario, L6Y 5J9
Монреал
Секция №: 321900070
Адрес: 1191 boul. Sauve Est, сградата на българската църква „Св. Иван Рилски”, Montreal QC Н2С 1Z8
Отава
Секция №: 321900071
Посолство на Република България в Отава
Адрес: 325 Stewart Street, Ottawa, Ontario, K1N 6K5, Canada
Торонто
Секция №: 321900072
Генерално консулство на Република България в Торонто
Адрес: 65, Overlea blv. Suite 230, Ontario М4Н 1Р1, Toronto
P.S. http://www.mfa.bg/bg/pages/199/index.html"
...В изборния ден избирателят представя документ за самоличност (паспорт, лична карта или военна карта (само за военнослужещите)).
....Когато срокът за валидност на паспорта или личната карта на избирателя е изтекъл, той се допуска до гласуване, ако представи удостоверение, издадено от дипломатическото или консулското представителство на Република България, че е подал заявление за издаване на нов паспорт или лична карта.
Брамтън
Секция №: 321900069
Адрес: Източноправославната българска църква „св. Димитър” в гр. Брамтън, 1555 Steels Avenue West, Brampton, Ontario, L6Y 5J9
Монреал
Секция №: 321900070
Адрес: 1191 boul. Sauve Est, сградата на българската църква „Св. Иван Рилски”, Montreal QC Н2С 1Z8
Отава
Секция №: 321900071
Посолство на Република България в Отава
Адрес: 325 Stewart Street, Ottawa, Ontario, K1N 6K5, Canada
Торонто
Секция №: 321900072
Генерално консулство на Република България в Торонто
Адрес: 65, Overlea blv. Suite 230, Ontario М4Н 1Р1, Toronto
P.S. http://www.mfa.bg/bg/pages/199/index.html"
...В изборния ден избирателят представя документ за самоличност (паспорт, лична карта или военна карта (само за военнослужещите)).
....Когато срокът за валидност на паспорта или личната карта на избирателя е изтекъл, той се допуска до гласуване, ако представи удостоверение, издадено от дипломатическото или консулското представителство на Република България, че е подал заявление за издаване на нов паспорт или лична карта.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
УАУ, като знам колко голяма и просторна е секцията в Торонто....направо се чудя кво ще правят ако повече от 100 българи решат да гласуват 

А има ли смисъл да си губя времето да ходя да гласувам? Всичките политици в Б-я са лайнари,но социалистите ме дразнят от 20 г.,така,че ....абе айде много важно избори 

-
Glasuva se vinagi kogato imash pravo!
Каквото и да ви се случи помнете едно : И УТРЕ ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ !!!
Във вторник има избори в БК. Какви са алтернативите ? Някой има ли представа ?
- optics
- Модератор
НЕ на либералите !pumpy написа:Във вторник има избори в БК. Какви са алтернативите ? Някой има ли представа ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Едните пинкос, другите комунягиpumpy написа:Във вторник има избори в БК. Какви са алтернативите ? Някой има ли представа ?

Абе ще ме извинявате, ама просто не разбирам каква работа има някой, който си е вдигнал чукалата на ненамсиколкоси хиляди километра да гласува на българските избори.
И аз това с изборите в БГ не го разбирам. Затова и питам за там, където живея и има значение за мен. До сега не съм гласувал в Канада, но другия вторник е и моя ден 
Само ако мога да се информирам за какво става дума де. Ако беше Кебек си имам идея, но от западния бряг нищичко не разбирам, все още

Само ако мога да се информирам за какво става дума де. Ако беше Кебек си имам идея, но от западния бряг нищичко не разбирам, все още

В Квебек сегласува "против", а не "за".
Аз Българските ще ги пропусна. 10 гoдини ми отне, но загубих интерес вече напълно.

Аз Българските ще ги пропусна. 10 гoдини ми отне, но загубих интерес вече напълно.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- roumensp
Те са по-малкото зло от двете. НДП не мога да ги дишам, но за съжаление точно те ще спечелят най-много места в бъдещия парламент. Щях да гласувам за кандитата на консервативната партия на БК, ако мислех че има някакъв шанс и гласът ми няма да иде на вятъра. В моя район резултатът е ясен предварително, либералът Гордън Хог е титуляр от 97-а досега и обикновено взима тройно повече гласове от втория.optics написа:НЕ на либералите !pumpy написа:Във вторник има избори в БК. Какви са алтернативите ? Някой има ли представа ?
- MrGeek
- Путлер Капут
Е ти какво очакваше, след като тия комуняги си поставиха една от основните цели в програмата да легализират тревата? Де що има пафкаща измет ще гласува за тях без да се замисля.roumensp написа:НДП не мога да ги дишам, но за съжаление точно те ще спечелят най-много места в бъдещия парламент.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Колорадо очаква около 2 милиарда годишно бюджетен приход от легализирането на тревата......
- optics
- Модератор

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Ей, изобретателен народ сме...., успяхме да заобиколим закона
))
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1979122"
http://www.focus-news.net/?id=n1782292"
Очаквам още изненади.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1979122"
http://www.focus-news.net/?id=n1782292"
Очаквам още изненади.