Летен лагер в Монтреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
D&K

Летен лагер в Монтреал

Мнение от D&K »

Интересувам се дали някой би могъл да ми препоръча летни лагери (предпочитам да са англофонски) в Монтреал.
Благодаря предварителн на всички, които биха се включили с предложения и съотвени коментари, отнасящи се до програмите и заетостта на децата!
Аватар
Independent

Re: Летен лагер в Монтреал

Мнение от Independent »

Има едно списание - Montreal Families. Разпространява се безплатно. Имат много обяви с всякакви занимания за деца.
На първо време си мисля, че YMCA предлагат дневни лагери. Провери същи и KIDS (детските им градини са много добри).

Сподели, като намериш нещо качествено.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

За дете на каква възраст става дума? Моя син миналата година беше в Westmount YMCA .Имат 3 пъти седмицата плуване. и някакви активитета през останалото време, може да провериш на страницата. Единственото оплакване от тях ми беше,че на няколко пъти младежите закъсняваха сутрин,трябваше да са там в 7.30 а идваха към 8 часа. Моят почна да говори английски там.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
D&K

Мнение от D&K »

Independent и Ira, благодаря Ви за изчерпателните отговори и за посочента информация!

Отнася се за дете на 6-7 годишна възраст.
Разглеждала съм сопменатото списанието, което има дори електронен вариант, но все пак бих искала да получа информация от лични впечатления на хора, които са ползвали съответния сервиз.
Ако някой се интересува от избор на летен лагер за деца, би било добре да се има предвит, че дати за регистриране варират в много широк диапазон. На някои места регистрирането вече е приключило в началото на април, докато на други предстои и може да се извърши дори в края на май.

Още веднъж Ви благодаря!
vio

Мнение от vio »

Може би е добре да споменете и кои квартали предпочитате? Ако живеете в Анжу едва ли ще искате да водите всеки ден детето в Киркланд на лагер.

Иначе от личен опит препоръчваме лагера Парк Солей в Утремонт. Записват деца от 4 до 14 години. Нашите деца ходят от 2-3 години там и на края на лятото плачат че е свършил - много се забавляват. Трябва да побързате, защото записванията май са в момента. Ако ви интересува мога да дам повече подробности, иначе няма да разтягам излишно темата.
Публикувай отговор