Изпращане на деца в Бг за лятната ваканция

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
ivannn

Изпращане на деца в Бг за лятната ваканция

Мнение от ivannn »

Здр., има ли някой който ще изпраща децата си в Бг за лятната ваканция, които ще пътуват без родител, а със стюардеса. Хората които имат опит и желание ако е възможно да споделят. Интересуват ме авиокомпании с които е най-удобно да се пътува в такива случаи, документи, възможност за групиране на повече деца с цел по-интересна цена на билета например и т.н.
Благодаря предварително.
ivannn
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Изпращане на деца в Бг за лятната ваканция

Мнение от Bistra »

Аз моите ще ги пращам, но с наш човек към България, а на връщане с нас самите.
Не съм чувала да правят отстъпка за "групов" билет, ама да каже някой, който има повече опит...Не знам, честно. Иначе повечето компании предлагат такава услуга. Доплаща се стотина долара на дете върху цената на билета. Документите трябва ти да си ги подготвиш: паспорт и нотариално заверено пълномощно (оттук на английски или френски, оттам - на български), че децата пътуват сами. От авиокомпанията ги снабдяват с една голяма чантичка, която виси на врата на всяко дете и съдържа документите му. Мисля, че трябваше да се посочи и името на човека, който ще ги чака на летището. Служителят на авиокомпанията ги придружава до посрещачите и ги предава срещу документ удостоверяващ самоличност на чакащия. Успех!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор