Koi profesii

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
radi-ju

Koi profesii

Мнение от radi-ju »

Bihte li mi napisali, koi profesii sa tarseni na pazara, po tochno v Mnt, Vanc, Toronto! :roll:
Nai trudno mi beshe da se naucha da ne ochakvam blagodarnost.
Аватар
didi-did

Мнение от didi-did »

Ради, в кой от трите града смяташ да ходиш, а ? Със сигурност в Торонто я има твоята професия :wink: ( тази,за която си учил). :wave2:
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !

http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Аватар
radi-ju

Мнение от radi-ju »

tochno za Toronto sam se zasilil, a i ne mislya da rabotya kato asansioren tehnik, " pone do kato ne se osaznaya"!
bp_de

Мнение от bp_de »

Radi samo 1 info - daje i da iskasch nqma da movesch da rabotisch kato asansioren texnik. w toq bransch na zapad e mafiq - stot parite sa mnogo zdrawi. tuka w nemsko -4isti pari sa kam 3000- 4000 EUR.
towa sa pari na na4inaest.
li4no az imam 1 agent deto s 300 zora se e uredil w USA- i wzima sasto mnogo gotini pari w taq profesiq.
e risk ima -move da te prowesqt na 150 etav naprimer da oprawqsch nesto :-) ama riskowe na profesiqta- nali taka.
Аватар
radi-ju

Мнение от radi-ju »

Sas sigornost e taka, a pak i sistenata e savsem razlichna! Asansiorite im ne sa kato na6ite 2-skorosni brakmi, a pak sa i fra6kani s elektronika do kozirkata, s koeto az ne sam nayasno! Ama znae li chovek, po koi pat 6te poeme i nakade 6te go otvee vyatara!
A nazdrave :beer2:
Заключено