Защо ГЕРБ си заслужи втория мандат
Aз освен да кажа, че ми се повръща,....друг коментар нямам към тази статия.
Къде остана свободният избор, че се превърнахме и в родоостъпници?

На мен пък ми се повръща от Доган, Станишев и ония малоумници-националисти от Атака, които се изживяват като Христо Ботев, за съжаление родили се 150 години по-късноBistra написа:...някои засипват Форума със снимки?
Защо ГЕРБ си заслужи втория мандат
Aз освен да кажа, че ми се повръща,....друг коментар нямам към тази статия.
Къде остана свободният избор, че се превърнахме и в родоостъпници?
Да... и аз така мисля...ablood написа:По мое мнение ББ е най-малкото зло което сме виждали след компрометирането на първоначалното СДС.
Ясно е, че всички са маскари, ама след комунистите и царя...
Да малко - диктатура тип "Тодор Живков" с мутренски похвати в капиталистически стилablood написа:По мое мнение ББ е най-малкото зло което сме виждали след компрометирането на първоначалното СДС.
Би ли посочила някоя значима политическа промяна, която да не е била планирана от някого?Bistra написа: Колкото до "компрометирането"...то беше планирано.
Сигурно е така, 20 масони в атомна подводница на Северния полюс управляват света, Бойко е техен пратеник, има 50 милиарда в тайни банкови сметки, а Турция ще ни зароби отново, както и Русия, и всеки, който си говори с чужденци е национален предател, всички бизнесмени са мутри, хайде да отиваме на Марс, че тук става вече непоносимоablood написа:Би ли посочила някоя значима политическа промяна, която да не е била планирана от някого?Bistra написа: Колкото до "компрометирането"...то беше планирано.
Промяна? Ти намираш, че има нещо променено, ли?ablood написа:Би ли посочила някоя значима политическа промяна, която да не е била планирана от някого?
E, на Марс, не, ама в Канада без никаква перспектива за трайно завръщане, да.joro написа:хайде да отиваме на Марс, че тук става вече непоносимо![]()
![]()
Kaкви? Пенсионери?SFBG82 написа:Българите бягат на запад, а България се пълни със западняци.
Англичаните, шотландците, ирландците, кюрдите (те не са западняци да уточня) и гърците в офиса ми стават все повече.
Развей червеното знаме, другарю, не са 'абИ тука!minchev написа:Незнам как все още има хора които да симпатизират на ГЕРБ.След управлението на СДС такова крадене не е имало:
Магистрали - масово строени от чужди фирми с подиспълнители бг фирми на които не се плаща...... кражба тези пари трябва да ги вземат българи и да се харчът в бг
Всичко е така,всичко на ГЕРБ е измама:Южен поток,възобновяеми енергийни источници,евро фондове всичко е измама и ако някой твърди че не е така значи или черпи симпати от медиините изяви на ББ и ЦЦ или е чяст от техният ГЕРБ ХОЛДИНГ.Не че другите са ок но поне иставяха малко от баницата за народа.Работя в сверта на услугите вече 10 години и толкова бедни и сломени българи не съм виждъл пък вие говорете и пишете каквото си иската.