V momenta sam v proces na podavane na dokumenti za interview. Nadiavam se sa6to taka intervuto mi da e v USA, i imam vapros otnosno frenskia, na kakvo nivo bi triabval da e, iasno 4e pove4e e po dobre no vse pak ???
Ot koga sa interview-to se podavat specialni dokumenti?Petio написа:V momenta sam v proces na podavane na dokumenti za interview.
толкова малко ли плаща социала?rath написа:interesno iskazvane, spored tebe 135 000 ma godina + patuvania malko li sa za Canada?Papi написа:Нищо друго няма да ти казвам, само едно, тук никога, никога, никога няма да печелиш толкова пари колкото в САЩ, освен ако не стане някакво чудо, а чудеса май вече не стават!
Папи учудващо мислене на човек който не е живял и един ден в САЩ.Papi написа:ОПРЕДЕЛЕНО НАЙ-НАЛУДНИЧЕВАТА ИДЕЯ, КОЯТО СЪМ СРЕЩАЛ (като изключим оня с крокодилите:))))
Момче, ти си в САЩ и искаш да идваш в Канада, хората се чудят как да направят обратното, а ти???
Нищо друго няма да ти казвам, само едно, тук никога, никога, никога няма да печелиш толкова пари колкото в САЩ, освен ако не стане някакво чудо, а чудеса май вече не стават!
за човек дето опонира на чуждо мнение би трябвало да си направиш 2 минутен труд и да потърсиш инфото, а то е:G_Rosi написа:къде го пише?bgmontreal написа:
НЕ МОЖЕ да подадеш в САЩ или където и да е другаде от Виена/Букурещ, ако не си бил В СТАТУС поне една година извън БГ!!