Въпрос (дали вуйчо в Канада е от полза за..)
Въпрос (дали вуйчо в Канада е от полза за..)
Здравейте,предварително се извинявам ако темата не е точно за този раздел или пък отговора на въпроса ми се съдържа в други теми.Прочетох няколко теми и останах с убеждението,че емиграцията в Канада е доста трудно нещо и не става бързо.Въпроса ми е все пак... вуйчо ми живее от 9 години в Канада(Монреал) и има канадско гражданство,аз съм на 21 години и живея в България.Спомням си,че той замина доста трудно за Канада(прекара няколко години в учене на език,интервюта и т.н.)Та ако може да ми кажете с няколко думи дали това,че сме роднини може да ми помогне по лесно да замина за Канада ще ви бъда много благодарен.

Re: Въпрос.
За съжаление няма да ти помогне - да те спонсорира не може, а точки по процедурата носят само доста по-близки роднини, като брат или сестра.Rooney написа:Здравейте,предварително се извинявам ако темата не е точно за този раздел или пък отговора на въпроса ми се съдържа в други теми.Прочетох няколко теми и останах с убеждението,че емиграцията в Канада е доста трудно нещо и не става бързо.Въпроса ми е все пак... вуйчо ми живее от 9 години в Канада(Монреал) и има канадско гражданство,аз съм на 21 години и живея в България.Спомням си,че той замина доста трудно за Канада(прекара няколко години в учене на език,интервюта и т.н.)Та ако може да ми кажете с няколко думи дали това,че сме роднини може да ми помогне по лесно да замина за Канада ще ви бъда много благодарен.![]()
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)