Нужда от АРХИТЕКТ
Нужда от АРХИТЕКТ
Здравейте ,
търся способен млад архитект (българин) , за съвместен проект за мой клиент. Моля препоръчайте ,ако знаете, и по възможност с портфолио.
Благодаря !
търся способен млад архитект (българин) , за съвместен проект за мой клиент. Моля препоръчайте ,ако знаете, и по възможност с портфолио.
Благодаря !
Re: Нужда от АРХИТЕКТ
В първия момент се сетих за Бистрето, ама после видях че пише "млад",
не отговаря на условието.

- Bistra
- Напуснал форума
Мерси, Дарлинг, че мислиш за мен!
Аз не съм архитект, обаче.
Бих посъветвала питащия,(след като ме намесиха вече в темата) ако има наистина сериозен интерес да се консултира със списъка на архитектите към ордера на съответната провинция (не е уточнено за коя провинция иде реч). Той е публичен. Там фигурират имената на архитектите, компаниите, в които понастоящем работят или на които са собственици, както и телефонните им номера. Българските имена са лесно разпознаваеми. За съжаление няма данни за възрастта...
@konstanta
Ама ти като се обадиш да се запознаете и изложиш проблема си, срам-не срам можеш да попиташ!

Аз не съм архитект, обаче.

Бих посъветвала питащия,(след като ме намесиха вече в темата) ако има наистина сериозен интерес да се консултира със списъка на архитектите към ордера на съответната провинция (не е уточнено за коя провинция иде реч). Той е публичен. Там фигурират имената на архитектите, компаниите, в които понастоящем работят или на които са собственици, както и телефонните им номера. Българските имена са лесно разпознаваеми. За съжаление няма данни за възрастта...
@konstanta
Ама ти като се обадиш да се запознаете и изложиш проблема си, срам-не срам можеш да попиташ!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

IFF написа:В първия момент се сетих за Бистрето, ама после видях че пише "млад",не отговаря на условието.

- Bistra
- Напуснал форума
Бате, ти да не си другото "Аз" на моята "любима" поетесса?
Като гледам как и се прехласваш по глупостите?
Иначе за горното бях абсолютно точна. Вярвам,константния не мисли, че един уважаващ себе си архитект си търси клиенти по форуми, па бил той дори и българин? Събудете се, люде! В Канада сме все пак, не в предговора към книга на Буковски!

Като гледам как и се прехласваш по глупостите?

Иначе за горното бях абсолютно точна. Вярвам,константния не мисли, че един уважаващ себе си архитект си търси клиенти по форуми, па бил той дори и българин? Събудете се, люде! В Канада сме все пак, не в предговора към книга на Буковски!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

А за къде го търсиш?konstanta написа:Здравейте ,
Благодаря !

- roumensp
Това май е точно в 10-ката.apple написа:Вероятно търсиш евтин и затова е уточнението "млад", така ли е?

Много сте далеч от 10-ката !!! Не търся клиенти , а търся съвместна дейност за мой клиент. А бих желал да е млад , по съвсем други причини , а не финансови .....Много глупави предположения от някои........ 

Ясно, ще позира значи...какво да съдържа портфолиото?konstanta написа:Много сте далеч от 10-ката !!! Не търся клиенти , а търся съвместна дейност за мой клиент. А бих желал да е млад , по съвсем други причини , а не финансови .....Много глупави предположения от някои........

Ма то тука такива няма бе душа,не скиваш ли,че наоколо само плашипутарници се мотат.konstanta написа:Много сте далеч от 10-ката !!! Не търся клиенти , а търся съвместна дейност за мой клиент. А бих желал да е млад , по съвсем други причини , а не финансови .....Много глупави предположения от някои........
- Bistra
- Напуснал форума
Я кажи каква е тая съвместна дейност сега?konstanta написа:Много сте далеч от 10-ката !!! Не търся клиенти , а търся съвместна дейност за мой клиент. А бих желал да е млад , по съвсем други причини , а не финансови .....Много глупави предположения от някои........
Аз познавам едни българи са, млади са, но не са архитекти. Виж имат архитектурни дипломи, но от България.
Познавам и други пак българи, не са толкова млади, архитекти са, ама те ще ти искат на теб портфолио, вместо ти на тях....Ето това се опитах да ти кажа. Архитектите започват от 60$ на час за Канада, поне тези които познавам. Твоят клиент дава ли за съвместно позиране толкова?

Bistra, стига си го бистрила ами давай Мосю Архитекта. Нищо че не е млад може и да го харесат значи 

- Bistra
- Напуснал форума
Абе аз го давам, ама той не ще да си губи времето. Демек не си пада по народната мъдрост: "Залудо работи, залудо не стой!"...Това е сигур, щото не е млад.crusader написа:Bistra, стига си го бистрила ами давай Мосю Архитекта. Нищо че не е млад може и да го харесат значи

Не виждам за какво се заяждате с човека? Повече от очевидно е ,че е аритект , който иска да работи с някой млад архитект, не е нужен човек член на ордера. Това е добра възможност за някой тукощо започваш.
Обявата е доста ясна, предложения въобще не са по нея.
Обявата е доста ясна, предложения въобще не са по нея.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
Ира, не се заяждам. Той го е написал с главни букви "Архитект". В Канада така може да се титулова само и единствено такъв, който е член на Ордера. Може да е архитект, който си търси помощник, ама тогава обявата щеше да е формулирана по друг начин. Може обаче да е самоук БГ контрактор, който иска да прави пристройчица на свой познат и иска някой да му дава акъл за без пари...Заради това и водим дискусията. Човекът е студио "Х"...Много ми напомня по стил Мухата, заради това и отношението ми е такова. Казах и приключих! Успех му желая в търсенето!