Нужда от АРХИТЕКТ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
konstanta

Нужда от АРХИТЕКТ

Мнение от konstanta »

Здравейте ,
търся способен млад архитект (българин) , за съвместен проект за мой клиент. Моля препоръчайте ,ако знаете, и по възможност с портфолио.
Благодаря !
IFF

Re: Нужда от АРХИТЕКТ

Мнение от IFF »

В първия момент се сетих за Бистрето, ама после видях че пише "млад", :@ не отговаря на условието.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Мерси, Дарлинг, че мислиш за мен! :inlove:
Аз не съм архитект, обаче. :)
Бих посъветвала питащия,(след като ме намесиха вече в темата) ако има наистина сериозен интерес да се консултира със списъка на архитектите към ордера на съответната провинция (не е уточнено за коя провинция иде реч). Той е публичен. Там фигурират имената на архитектите, компаниите, в които понастоящем работят или на които са собственици, както и телефонните им номера. Българските имена са лесно разпознаваеми. За съжаление няма данни за възрастта...
@konstanta
Ама ти като се обадиш да се запознаете и изложиш проблема си, срам-не срам можеш да попиташ! ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Хали Бали

Мнение от Хали Бали »

IFF написа:В първия момент се сетих за Бистрето, ама после видях че пише "млад", :@ не отговаря на условието.
:y:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Бате, ти да не си другото "Аз" на моята "любима" поетесса? :?:
Като гледам как и се прехласваш по глупостите? :lol:
Иначе за горното бях абсолютно точна. Вярвам,константния не мисли, че един уважаващ себе си архитект си търси клиенти по форуми, па бил той дори и българин? Събудете се, люде! В Канада сме все пак, не в предговора към книга на Буковски! :fubar:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
apple

Мнение от apple »

konstanta написа:Здравейте ,
търся способен млад архитект (българин) , за съвместен проект за мой клиент. Моля препоръчайте ,ако знаете, и по възможност с портфолио.
Благодаря !
А за къде го търсиш? :?: Тези не са толкова млади /което не им е в минус в никакъв случай/, а дали са способни сама си прецени...http://www.canada-culture.tv/Studio1/ar ... ov-BG.html" Вероятно търсиш евтин и затова е уточнението "млад", така ли е?
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

apple написа:Вероятно търсиш евтин и затова е уточнението "млад", така ли е?
Това май е точно в 10-ката. ;)
konstanta

Мнение от konstanta »

Много сте далеч от 10-ката !!! Не търся клиенти , а търся съвместна дейност за мой клиент. А бих желал да е млад , по съвсем други причини , а не финансови .....Много глупави предположения от някои........ :clap:
apple

Мнение от apple »

konstanta написа:Много сте далеч от 10-ката !!! Не търся клиенти , а търся съвместна дейност за мой клиент. А бих желал да е млад , по съвсем други причини , а не финансови .....Много глупави предположения от някои........ :clap:
Ясно, ще позира значи...какво да съдържа портфолиото? :?:
Хали Бали

Мнение от Хали Бали »

konstanta написа:Много сте далеч от 10-ката !!! Не търся клиенти , а търся съвместна дейност за мой клиент. А бих желал да е млад , по съвсем други причини , а не финансови .....Много глупави предположения от някои........ :clap:
Ма то тука такива няма бе душа,не скиваш ли,че наоколо само плашипутарници се мотат.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Я кажи каква е тая съвместна дейност сега?
Аз познавам едни българи са, млади са, но не са архитекти. Виж имат архитектурни дипломи, но от България.
Познавам и други пак българи, не са толкова млади, архитекти са, ама те ще ти искат на теб портфолио, вместо ти на тях....Ето това се опитах да ти кажа. Архитектите започват от 60$ на час за Канада, поне тези които познавам. Твоят клиент дава ли за съвместно позиране толкова?
crusader

Мнение от crusader »

Bistra, стига си го бистрила ами давай Мосю Архитекта. Нищо че не е млад може и да го харесат значи :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

crusader написа:Bistra, стига си го бистрила ами давай Мосю Архитекта. Нищо че не е млад може и да го харесат значи :rofl:
Абе аз го давам, ама той не ще да си губи времето. Демек не си пада по народната мъдрост: "Залудо работи, залудо не стой!"...Това е сигур, щото не е млад. :rofl:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Не виждам за какво се заяждате с човека? Повече от очевидно е ,че е аритект , който иска да работи с някой млад архитект, не е нужен човек член на ордера. Това е добра възможност за някой тукощо започваш.
Обявата е доста ясна, предложения въобще не са по нея.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ира, не се заяждам. Той го е написал с главни букви "Архитект". В Канада така може да се титулова само и единствено такъв, който е член на Ордера. Може да е архитект, който си търси помощник, ама тогава обявата щеше да е формулирана по друг начин. Може обаче да е самоук БГ контрактор, който иска да прави пристройчица на свой познат и иска някой да му дава акъл за без пари...Заради това и водим дискусията. Човекът е студио "Х"...Много ми напомня по стил Мухата, заради това и отношението ми е такова. Казах и приключих! Успех му желая в търсенето! :y:
Публикувай отговор