Водопроводчик
Водопроводчик
Някой ако има координати на водопроводчик от който е доволен моля да ги сподели! 

- optics
- Модератор
Re: Водопроводчик
В Монреал ли ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Да за Монреал става въпрос .
Наистина ли няма нито един съфорумник ползвал услуги на водопроводчик и останал доволен? 

- ablood
- Обратна връзка:
Когато не мога да се справя с нещо (запояване на големи тръби без да са изпразнени, детектване на теч без да се отварят стени...) се обаждам на този пич:
Marcel Laperriere
1319, rue Saint-Louis, Saint-Laurent
Québec, H4L 2P4
Tél : (514) 747-4341
Само за идването взима стотачка, плюс още толкова за всеки час работа, пазаруване, или чесане по главата, но до сега не ме е разочаровал.
Ако обаче ви трябва нещо елементарно - смяна на тоалетна/чешма/душ/спукана тръба... питайте консиержа на някоя от околните големи сгради!
Marcel Laperriere
1319, rue Saint-Louis, Saint-Laurent
Québec, H4L 2P4
Tél : (514) 747-4341
Само за идването взима стотачка, плюс още толкова за всеки час работа, пазаруване, или чесане по главата, но до сега не ме е разочаровал.
Ако обаче ви трябва нещо елементарно - смяна на тоалетна/чешма/душ/спукана тръба... питайте консиержа на някоя от околните големи сгради!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
5148843930-Toshko,pozavam go i sme porabotvali zaedno,shte ti svarshi rabota za razumni kinti,uspeh.
Зависи за какъв тип услуга става дума, защото в някои случаи се изисква водопроводчика да е оторизиран и да имаш фактура, а там няма как да са ниски цените. Ние ползваме фирма Allard, просто са на съседната улица. Идват, оглеждат за какво става дума и ми казват колко ще струва.
Съединението прави силата!