Zdraveite,
Nie si izpratihme dokumentite na 10 fevruari tazi godina. Sled okolo mesec 4akane im izpratih e-mail, na koito mi otgovoriha vednaga, che ne sme mojeli da dokajem suvmestnoto si sujitelstvo za edna ili po-ve4e godini. Predlojiha mi da sum kandidastvala individualno ili da dokaja suvmestnoto si sujitelstvo s moyat priyatel. Razbira se izkarah dokumenti ot dve ob6tini,t.k. ot okolo 10 meseca jiveem v Sofia. Ot kakto sum im pratila tezi dokumenti ni vest ni kost. Ne znam do kolko e umestno pak da im pisha e-maili i da gi pitam kakvo sa reshili, no ne mi se iska da gi bezpokoya otnovo, za6toto ne znam kak ste go iztulkuvat.
Vuprosut mi e sledniya: Ima li nyakoi ot vas, koito sa si izpratili dokumentite okolo na6ata data i imat ve4e nasro4ena data za intervu?
Blagodarya na vsi4ki, koito ste mi otgovoryat predvaritelno:-)
KUSMET NA VSI4KI
Ima li izpratili vtori dokumenti prez fevruari
нi
Здравей,една седмица след нас пуснахме док. на приятелско сем.това ще рече 26.01.2004 и те все още нямат дата,обадиха им се края на февруари по тел.,но за съжаление те не могли нищо да кажат защото не разбрали какво ги питат срам и резил
,и сега се чудим какво ще стане,седим и чакаме.

- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: нi
За да им се обадят поп телефона явно трябва доста да са се надценили с френския- поне 7/7 а?PAVLINAP написа:Здравей,една седмица след нас пуснахме док. на приятелско сем.това ще рече 26.01.2004 и те все още нямат дата,обадиха им се края на февруари по тел.,но за съжаление те не могли нищо да кажат защото не разбрали какво ги питат срам и резил,и сега се чудим какво ще стане,седим и чакаме.

Не правете така бе хора не си мислете че за 4-5 месеца от 0-лата ще направите скок че да разбирате и говорите френски без чужда помощ.
Аз при денонощно учене за такъв период успях да защитя 5/6 но и това не стигна
Когато почва човек от нищо то напредъка е кофти. А когато се започва от някаква база може да стане и по бързо.
-
- Обратна връзка:
Nikak ne se saskaite vremeto za pokanite nikoga ne e ednakvo .Za da ne sam golosnovna PRIMER
Nie sme pratili 2te na 30 septemvri 2003 i na 7 fevruari 2004 polu4ihme data za 29 april 2004
nsi priateli pusnaha na 12 ianuari 2004 i 2 -3 sedmici sled nas zna4i okolo 20 fevruari polu4iha data za 19 april 2004(minaha uspesno:-)
drugi priateli pusnaha v kraia na dekemvri 2003 i polu4iha data 1 sedmica sled nas no za 14 april 2004(minaha uspesno:-)
Sami si pravete izvoda.
Tova zavisi ot tova kak ste si organizirat rabotata v Viena v konkretnia moment.
Ne se pritesniavaite ,prosto si u4ete sistemno po malko i tova e:-))))
Hrisi
Nie sme pratili 2te na 30 septemvri 2003 i na 7 fevruari 2004 polu4ihme data za 29 april 2004
nsi priateli pusnaha na 12 ianuari 2004 i 2 -3 sedmici sled nas zna4i okolo 20 fevruari polu4iha data za 19 april 2004(minaha uspesno:-)
drugi priateli pusnaha v kraia na dekemvri 2003 i polu4iha data 1 sedmica sled nas no za 14 april 2004(minaha uspesno:-)
Sami si pravete izvoda.
Tova zavisi ot tova kak ste si organizirat rabotata v Viena v konkretnia moment.
Ne se pritesniavaite ,prosto si u4ete sistemno po malko i tova e:-))))
Hrisi
"Велико нещо е... да знаеш какво искаш
и с постоянство да го отстояваш"
и с постоянство да го отстояваш"