работа с руски език
работа с руски език
Въпросът ми е към живеещите в Монреал конкретно. Има ли търсене на рускоговорящи работници в Монреал? От познати знам, че в Торонто руския език бил ценно качество, но за Монреал нямам информация. Благодаря!
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
Re: работа с руски език
ДА !!! Има търсене - моята съседка (руска еврейка) е много доволна, че след като е изгонила чистачката си, се е сдобила с българска такава, която се опитва да говори руски.karelia79 написа:Въпросът ми е към живеещите в Монреал конкретно. Има ли търсене на рускоговорящи работници в Монреал? От познати знам, че в Торонто руския език бил ценно качество, но за Монреал нямам информация. Благодаря!
-
Няма абсолютно никакво търсене. Монреал е залят от молдованци например, които говорят руски, та до нас ли ще допрат.
Една от специалностите ми е руска филология, от комисион сколера ми я признаха и даже в пермито ми пише, че мога да преподавам руски като 3 чужд език, ама познай дали някой учи руски тук...А и никъде на другите работи, където съм работела преди не се е считал руския ми за някакво предимство, освен че по лесно се разбирам с молдованците
Една от специалностите ми е руска филология, от комисион сколера ми я признаха и даже в пермито ми пише, че мога да преподавам руски като 3 чужд език, ама познай дали някой учи руски тук...А и никъде на другите работи, където съм работела преди не се е считал руския ми за някакво предимство, освен че по лесно се разбирам с молдованците

Благодаря много!
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.