Проверявайте пощенската кутия дали "работи"!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
Dikkas

Проверявайте пощенската кутия дали "работи"!!

Мнение от Dikkas »

След дълго чакане на обратната разписка на документи за Виена, и направена рекламация на 25.11, която е все още без отговор, си написах сам писмо до мен ( изпращач - баща ми ; получател моята пощенска кутия) и го пуснах от Новата поща за Старата поща, където ми е кутията. Писмото не го получих, а го върнаха на баща ми с бележка "Кутията е закрита". Оказа се, че пощаджийката не ми е надписала пощенската кутия!!!! След дълго ровене ми намериха и обратната разписка, получена в България още на 10.11. !!!!

Днес си пуснах още едно писмо, и ще пускам по едно на всеки 3-4 седмици.

Вие може също да си проверите дали системата на Български пощи работи, да не се окаже че имате акюзе, покана и др. и да не можете да я получите.
DSC Виена - 02.11.2011
Интервю - 13.11.2013
Баркодове - 10.04.2014
Медицински/направени - 13.05.2014/21.05.2014
Покана за визи/Визи - 27.05.2015/12.06.2015
Билети - 29.06.2015
Аватар
momo4eto

Re: Проверявайте пощенската кутия дали "работи"!!

Мнение от momo4eto »

:D .... Нямам думи! От всичката бъркотия в нашата скъпа държавица ще стигнем до момента да се съмняваме в това дали сме будни и дали дишаме наистина! Евала,че сте решили да проверите системата и да помогнете с опит и на други. Аз лично се надявам,че пощаджииката познава семейтвото ми и няма да "обърка" адреса съвсем случайно.
Документи за Виена - 10.10.2011.
IvelinJ

Re: Проверявайте пощенската кутия дали "работи"!!

Мнение от IvelinJ »

Край нямат абсурдите. Трябва да започна да си ги записвам някъде.
Публикувай отговор