От коя преводаческа фирма сте останали доволни?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

От коя преводаческа фирма сте останали доволни?

Мнение от emyangels »

Здравейте, тия дни ще си нося малко документи за превод и се питам къде да ги превеждам този път??? Фирмата, която използвам Алма Консулт допуска много грешки напоследък и се чудя дали да ходя пак там! Иначе после ги оправят грешките, но си губя ден-два в празни разходки до офиса им.
Бихте ли споделили вашите впечатления!!!
Да правя само преводи нали, без легализация!!! Изчетох сума ти постинги и се убеждавам, че трябва да правя само превод и на място да им се поставят заверки.
Благодаря предварително!!!
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 9:27 pm, променено общо 1 път.
Аватар
janyz

Мнение от janyz »

Zdravei, nie minahme na 14 April 2004 g na intervju s prevedeni dok. pri Mishel Nikov-zaklet prevodach! Prevoda e absoljutno tochen,bez nito edna greshka , chudesno oformeni firmeni blanki i niska cena-4 lv. na stranica ! Poveche ne moze da se zelae ! Sega otnovo pri nego si dadohme za prevod dok. za Bukoresht ! Ako zelaesh obadi mi se da ti dam adres na tazi firma - da ne prozviuchi vav Foruma kato reklama ! Mojat tel e : 099 660556.
matea

Мнение от matea »

Zdravei i ot men

az polzvam INTERLANG, na bul. DOndukov, tel. 9886565 i za moite dokumenti, i kogato mi se naloji v rabotata. Dosega ne sa me vryshtali za nishto!!!
Uspeh!
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...preporu4vam ti firma Konkord Konsult...imam preki i mnogo dobri vpe4atlenia...adresa im v Sofia e San Stefano 19 - tursi Svetoslav Arseniev :-)
tel 944 93 46, 943 45 23
...uspeh
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
IVO

Мнение от IVO »

Здравейте,само искам да ви кажа,че ако решите да ползвате Лозанова ,специално им кажете че не искате легализации ,че нас така ни набутаха .Ние вече никога няма да използваме техните услуги :cry: Желая ви много късмет на канадска земя!!!Иво
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Много благодаря за всички отговори и адреси!!!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

IVO написа:..че нас така ни набутаха .Ние вече никога няма да използваме техните услуги :cry: Желая ви много късмет на канадска земя!!!Иво
И мен така ме набутаха с 300 лева а после като намерих този форум установих че е можело да мина и със 100-150 :nenam:
stanbinev

Мнение от stanbinev »

Eto edni dobri i ot mejdunarodna firma:
-----------------------------------------------
EVS - Bulgaria
11 Vitosha Buloebard, fl1, ap1.
Sofia 1000
tel: ++359-2-980-5254
tel/fax: ++359-2-980-5688
email: bg@evs-evs.com
site: http://www.evs-evs.com

Тарифи: 10 лева на страница за Английски или Френски.
Легализация в консулски отдел: 25 лева държавна такса + 3 работни дена.

Успех
Заключено