Има ли фенове на UFC в Калгари?
- Optimist Creed
Има ли фенове на UFC в Калгари?
На 29 октомври 2011 в 7 следобед ще дават на pay per view George St Pierre (GSP) срещу Carlos Condit. GSP e кандец и настоящ шампион в категорията си по смесено бойно изкуство (ММА). Карлос заяви ,че GSP e победим и иска да го докаже и да му вземе шампионския колан. Има ли заинтересовани да гледат този двубой?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Re: Има ли фенове на UFC в Калгари?
Незнам да ли сьм голям фен, но ги следях редовно.Optimist Creed написа:На 29 октомври 2011 в 7 следобед ще дават на pay per view George St Pierre (GSP) срещу Carlos Condit. GSP e кандец и настоящ шампион в категорията си по смесено бойно изкуство (ММА). Карлос заяви ,че GSP e победим и иска да го докаже и да му вземе шампионския колан. Има ли заинтересовани да гледат този двубой?
Обичам бокса и преди боксирах. Имах боксова круша която ми даваше голям стрес релийф.

Защо Калгари е в заглавието на темата?
Пиер ще го бие.Фен сьм иначе на Капитана Куторе.Мачида сьщо ме кефи.
Мирко много го бият горкия.
- Optimist Creed
Защото си търся компания за мача. Да викаме за GSP ,когато удря и ритаMr.D написа:Optimist Creed написа: Защо Калгари е в заглавието на темата?

Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Аз мислех че си Кебек. Е щом бирата се лее и уингса са на масата сьм там.Optimist Creed написа:Защото си търся компания за мача. Да викаме за GSP ,когато удря и ритаMr.D написа:Optimist Creed написа: Защо Калгари е в заглавието на темата?
и да се свиваме ,когато го налагат
.

Сега ако и не си проблематичен Бьлгарин. Бро но пробльм.
- Optimist Creed
Аз мислех че си Кебек.
Сакън ,голяма грешка.

Ами ... ,ако се напия не налитам на бой. А ти?Сега ако и не си проблематичен Бьлгарин. Бро но пробльм.
-
Определено бих отишъл на това събитие, поне един път на живо 
... каква е цената на билета?

... каква е цената на билета?
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
-
опс, не съм прочел условието на задачата както трябва
ако все още има свободен стол ,бих се включил , стига да не се говори много по време на "филма"

ако все още има свободен стол ,бих се включил , стига да не се говори много по време на "филма"

Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
-
DCS 17-11-2011
VIENNE 22-11-2011
Ouverture de votre dossier-05.06.2012
TCFQ-B2,B2
Писмо за вкл.в лист за интервю-09.07.2013
Интервю-02.06.2014г-Успешно
Документи Нова Скотия-02,07,2014г.
Баркодове получени-15,09,2014г.
VIENNE 22-11-2011
Ouverture de votre dossier-05.06.2012
TCFQ-B2,B2
Писмо за вкл.в лист за интервю-09.07.2013
Интервю-02.06.2014г-Успешно
Документи Нова Скотия-02,07,2014г.
Баркодове получени-15,09,2014г.
- Optimist Creed
Ето ти един линк с видео микс ,за да придобиеш по-добра представа. Това са реални двубои (хората със слаби нерви да не гледат!). Смесено военно изкуство.mortigur написа:Някой ще ме светне ли какво е UFC?
http://www.youtube.com/watch?v=FLr6De5I ... re=related
- Optimist Creed
Mr. D и малка Мечке, има два варианта:
1. Отиваме на бар и срещу вход от 10$ на човек гледаме мача. Миналия мач на GSP ходихме с жена ми на Schanks - бар с няколко големи екрана специализиран за гледане на спортни събития. Казваха ни ,че за да си подсигурим места трябва да отидем поне 1 ч. по-рано. Ние отидохме 10 мин преди започване на UFC мачовете и пак си намерихме 2 места, но не бяха от най-добрите.
2. Събираме се (в нечий дом) и си разделяме pay per view таксата ,която ако не се лъжа е 60 $. Swaw cable необходим.
1. Отиваме на бар и срещу вход от 10$ на човек гледаме мача. Миналия мач на GSP ходихме с жена ми на Schanks - бар с няколко големи екрана специализиран за гледане на спортни събития. Казваха ни ,че за да си подсигурим места трябва да отидем поне 1 ч. по-рано. Ние отидохме 10 мин преди започване на UFC мачовете и пак си намерихме 2 места, но не бяха от най-добрите.
2. Събираме се (в нечий дом) и си разделяме pay per view таксата ,която ако не се лъжа е 60 $. Swaw cable необходим.
Аз сьм за бар/пьб.
Имат по принцип далавера на уингс и бира.
Ще ви разочаровам ама ЖСП си усука и двете колена и мач изглежда няма да има...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
Ако има мач,нямам нищо против за някой бар, само едно нещо си мисля - дали клиентите няма да са шумни или там,където ще сме и другите ще са отишли за гледането.
- Optimist Creed
Хм ... точно това си поръчахме последния път. Копирахме съседите по маса отдясно.Mr.D написа:Аз сьм за бар/пьб.