Позволявам си да копирам съобщението на БГ дружеството в Британска Колумбия за евентуални предстоящи консулски дни във Ванкувър:
Българо-Канадското Дружество на Британска Колумбия планира да организира консулски дни във Ванкувър. Всеки, който желае да се срещне с българския консул или има нужда от заверка на документи, моля да изпрати еmail (име, вида на услугата и тел. за контакт), за да се направи списък и график за срещата. Ще бъде събирана такса за покриване на разходите за консулските дни.
Консулът не може да издава следните лични документи: шофьорска книжка, лична карта, паспорт... За повече информация и нови разпоредби, моля, проверете в http://www.bgconsultoronto.inf" о или се обърнете към Българското Консулство в Торонто на тел. 416-696-2420. При идване във Ванкувър консулът ще може да издава ВРЕМЕНЕН ПАСПОРТ, който важи една година и важи само, за да си отидеш до България
За записвания изпратете еmаil на: anetagitcheva@yahoo.ca
Консулски дни във Ванкувър
Консулски дни във Ванкувър
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Re: Консулски дни във Ванкувър
Привет! Отново си позволявам да копирам съобщението на БГ дружеството в БС за евентуално посещение на консула, за който се интересува:
Отново планираме организирането на консулски дни във Ванкувър в края на месец май, но за целта трябва да се съберат най-малко 30 човека. Молим всеки, който желае да се срещне с българския консул или има нужда от заверка на документи, да изпрати еmail с името си, вида на услугата и телефон за контакт на Марина Дончева на marina@bcsbc.ca.
Ще бъде събирана такса за покриване на разходите за консулските дни.
Консулът не може да издава следните лични документи: шофйорска книжка, лична карта, пасорт... За повече информация и нови разпоредби, моля, проверете в http://www.bgconsultoronto.inf" о или се обърнете към Българското Консулство в Торонто на тел. 416-696-2420.
Отново планираме организирането на консулски дни във Ванкувър в края на месец май, но за целта трябва да се съберат най-малко 30 човека. Молим всеки, който желае да се срещне с българския консул или има нужда от заверка на документи, да изпрати еmail с името си, вида на услугата и телефон за контакт на Марина Дончева на marina@bcsbc.ca.
Ще бъде събирана такса за покриване на разходите за консулските дни.
Консулът не може да издава следните лични документи: шофйорска книжка, лична карта, пасорт... За повече информация и нови разпоредби, моля, проверете в http://www.bgconsultoronto.inf" о или се обърнете към Българското Консулство в Торонто на тел. 416-696-2420.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
- optics
- Модератор
Благодаря !
Аз имам полу-интерес, затова не искам да се записвам твърдо, но ще съм много благодарен ако се публикува точната дата щом стане известна. Ако записващите се могат да гласуват за дата, това вече е друго и бих се записал, но ме съмнява да е такъв случая.
Аз имам полу-интерес, затова не искам да се записвам твърдо, но ще съм много благодарен ако се публикува точната дата щом стане известна. Ако записващите се могат да гласуват за дата, това вече е друго и бих се записал, но ме съмнява да е такъв случая.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- mortigur
- Обратна връзка:
Аз също май ще заверявам документи, не е сигурно сто процента но така или иначе ако се организира за уикенда 18-21 Май има много голям шанс да си направя една екскурзия до Ван.
Taxation is theft.
- optics
- Модератор
Ако е във въпросния уЙкенд, аз ще пасувам.
Ако е в някой друг, току виж сме се видяли
Ако е в някой друг, току виж сме се видяли

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel