Как бихте реагирали ако половинката ви иска да се връща?
Как бихте реагирали ако половинката ви иска да се връща?
По една или друга причина на половинката ви не и харесва в Канада и иска да се връща обратно в България.
Как бихте постъпили...
1.тръгвате си към БГ заедно,
2.единия тръгва а другия остава
3...
Преди да пусна документите за емиграция ние с моята приятелка се разделихме като разбра че плановете са ми сериозни да се махам.
Тя ми постави въпроса така "Кое избираш Канада или мен?"
Та интересно ми е вие как бихте постъпили в подобна ситуация
Как бихте постъпили...
1.тръгвате си към БГ заедно,
2.единия тръгва а другия остава
3...
Преди да пусна документите за емиграция ние с моята приятелка се разделихме като разбра че плановете са ми сериозни да се махам.
Та интересно ми е вие как бихте постъпили в подобна ситуация
Manchester United Football Club
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: Как бихте реагирали ако половинката ви иска да се връща?
Ами ти си намерил правилният отговор..
....
Иначе ако си семеен нещата наистина са по-сериозни.. Между другото има много "двойки" които се разделят по същата причина.. Това беше един от първите въпроси които зададох на бъдещата ми съпруга преди 7-8 години. "Ако се наложим да живеем в друга държава би ли имала нещо против?" Отговори "че това не би било проблем".
and the rest is history .. as they say..
Имах един колега канадец който движеше с една местна девойка и естествено бяха като "ромео и жулиета" и когато той реши да си ходи за Ванкувър момата прирева че не може без майка си и роднините и се разделиха..
Така че въпросът ти е напълно уместен.. Просто всеки трябва да решава за себе си...

....
Иначе ако си семеен нещата наистина са по-сериозни.. Между другото има много "двойки" които се разделят по същата причина.. Това беше един от първите въпроси които зададох на бъдещата ми съпруга преди 7-8 години. "Ако се наложим да живеем в друга държава би ли имала нещо против?" Отговори "че това не би било проблем".
and the rest is history .. as they say..
Имах един колега канадец който движеше с една местна девойка и естествено бяха като "ромео и жулиета" и когато той реши да си ходи за Ванкувър момата прирева че не може без майка си и роднините и се разделиха..
Така че въпросът ти е напълно уместен.. Просто всеки трябва да решава за себе си...
Последно промяна от ivandaman на Нед Сеп 04, 2011 8:48 pm, променено общо 1 път.
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Аз мисля, че е добре да се разбрете преди да се занимавате и в крайна сметка си направил правилно. Аз лилчно се бях разбрал с жена ми още като гаджета и преди да се оженим. Аз отказвах да живея в БГ. Отказвах да живея и в Канада като не зъболекар и вярвам, че и двамата бяхме на "същата страница"....
Аз лично бих следвал мечтите си и съм щастлив, че съм намерил някои до мен, които споделя същите мечти.
Аз лично бих следвал мечтите си и съм щастлив, че съм намерил някои до мен, които споделя същите мечти.
- Bistra
- Напуснал форума
Разбирателството е винаги важно. Аз например бях доста скептично настроена в началото, но изкарах процедурата и после се приспособих.Това обаче не се случи без помощта на баща ми и съпруга ми, за което им дължа едно огромно : "Благодаря!" и ги обичам. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Приятелката ти е много умна жена. Такива рядко се срещат.
Колкото до въпроса, аз си тръгвам сама. Което не значи че се разделяме в смисъла на семейни отношения.
Да уточним че с "приятелка" също може да си семеен. Отсъствие на брак не е признак за отсъствие на семейство.Иначе ако си семеен нещата наистина са по-сериозни..
Колкото до въпроса, аз си тръгвам сама. Което не значи че се разделяме в смисъла на семейни отношения.
Ако иска да се връща, никой не може да я спре. Отворен съм за компромиси и да бъда убеден, че някъде ще ни е по-добре. И на семейството като цяло. Трябва да има консенсус, както и при решението за емигриране.
Embrace your climate change!
Даммм и аз съм на вашата вълна и смятам, че всеки трябва да си следва своя път към щастието.
А иначе сме си говорили с нея преди и беше навита да тръгва и в момента в, който разбра, че ще се махам... си смени решението на 180градуса( това го казвам, че не винаги прадварителните разговори са солидна основа на бъдещите планове). Браво на вашите половинки за това, че са били зад вас така както сте си говорили преди вашите заминавания
Аз докато замина ще избягвам по-задълбочаващи се отношения с момичета, защото смятам, че адаптацията ми ще е по-лесна ако съм сам... в смисъл ще си се съобразявам само със мен... тази свобода мисля, че ще ми е безценна.
А иначе сме си говорили с нея преди и беше навита да тръгва и в момента в, който разбра, че ще се махам... си смени решението на 180градуса( това го казвам, че не винаги прадварителните разговори са солидна основа на бъдещите планове). Браво на вашите половинки за това, че са били зад вас така както сте си говорили преди вашите заминавания

Аз докато замина ще избягвам по-задълбочаващи се отношения с момичета, защото смятам, че адаптацията ми ще е по-лесна ако съм сам... в смисъл ще си се съобразявам само със мен... тази свобода мисля, че ще ми е безценна.
Според мен ужасна грешка. Ако не си сам ще ти е много по-лесно тук. Освен това преспективата да си намериш някоя тук е доста малка според мен - нямам личен опит, но имам наблюдения върху 4-5 момчета дошли сами горе долу по времето когато аз имигрирах.mufc написа: Аз докато замина ще избягвам по-задълбочаващи се отношения с момичета, защото смятам, че адаптацията ми ще е по-лесна ако съм сам... в смисъл ще си се съобразявам само със мен... тази свобода мисля, че ще ми е безценна.
Не ме разбирай погрешно да помъкнеш, които и да е от БГ, но тук определено няма да ти е лесно с намирането на подходяща половинка....
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
@Pumpy
Ако е симпатяга и нахакано момче ( и повечето фенове на Ман Юнайтед са
)... Няма да има никакви проблеми с намиране на половинки...
Ако е симпатяга и нахакано момче ( и повечето фенове на Ман Юнайтед са

& ZIONISM
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Подкрепям, сам е по-лесно. Ако не си сигурен в човека до теб не ти требва още един "куфар" да ти мрънка на главата.
Dead Eyes See No Future
Wrong choise,mate!Kaто кацнеш у канала ще разбереш,ама ще е късноmufc написа:Преди да пусна документите за емиграция ние с моята приятелка се разделихме като разбра че плановете са ми сериозни да се махам.

@Пумпи
От моя опит по щатско и английско съм си направил извода, че момичетата си ни харесват нас източно европейците и даже си мисля, че там е и по-лесната среда за намиане на подходящо момиче в смисъл че са по-сериозни.
Тук в БГ се напълни с така наречените бръмчалки златотърсачки.
@Ивандаман
Ние феновете на Юнайтед сме симпатяги и това никой не може да го подложи на съмнение
@Ралл
Абсолютно и аз мисля по същия начин. Когато съм сам навън съм много по-дисциплиниран и спокоен в същото време.
@Гинес
Аз си имам вариант Б. Ако не ми хареса в Канада винаги мога да се върна в Англия. Между другото през това лято пак побачках в Англия и впечатленията са ми, че доста хора биха поели именно към Канада или Австралия.
Както виждаш на един му харесва в страна Х а пък на друг в страна Y. Света е шарено място нали
От моя опит по щатско и английско съм си направил извода, че момичетата си ни харесват нас източно европейците и даже си мисля, че там е и по-лесната среда за намиане на подходящо момиче в смисъл че са по-сериозни.
@Ивандаман
Ние феновете на Юнайтед сме симпатяги и това никой не може да го подложи на съмнение

@Ралл
Абсолютно и аз мисля по същия начин. Когато съм сам навън съм много по-дисциплиниран и спокоен в същото време.

@Гинес
Аз си имам вариант Б. Ако не ми хареса в Канада винаги мога да се върна в Англия. Между другото през това лято пак побачках в Англия и впечатленията са ми, че доста хора биха поели именно към Канада или Австралия.
Както виждаш на един му харесва в страна Х а пък на друг в страна Y. Света е шарено място нали

mufc написа:@Пумпи

Меко казано си в голяма заблуда, но това не е особен проблем - това ще ти се изясни на място. Не бъркай "бачкането по английско" за няколко месеца, с имиграцията - има разлика
Абе Пумпи ти нали си женен ? Откъде толко голем "eспириънс" относно местните девойки...
Mufc добре си разбрал нещата, тия местните само като дочуят акцента и си веднага една позиция напред
Mufc добре си разбрал нещата, тия местните само като дочуят акцента и си веднага една позиция напред

Dead Eyes See No Future
-
Ako говориш за бройки Ралчо,ок,но на човек му идва един ден времето да създаде семейство!Е каква ще е тя с някоя местна,китайка...не знам си ква?Нито софрата ти,софра,нито музиката ти музика,нито майтапа ти майтап.....