interesen razkaz

radvaite se che vse oshte imate vreme da pishete po tolkova.
tova za banite bez e kanal e goliam maitap. na moia priatel tova beshe pyrvoto nelepo neshto koeto mu napravi vpechatelnie v bg. kak se kypesh vsyshtnost v samata bania (staia) i sled tova ima opastnost da se podhlyznesh i razbiesh glavata v niakoi ryb, neshto sravnitelno po-opasno. i kak ako iskash sled tova da si izpolzvash baniata, triabva da ia zabyrshesh staratelno, ili da ia chakash da syhne 100 chasa. dosta typo.
a po po-gornia razkaz, ne moga da podmina otnoshenieto kym "dyrtite" stuardesi. aah, de me izviniat "dyrtite" hora na po 55 godini, ujas

prosto si pripomnih neshta ot bg bitie, kak tam edna jena sled 28 se smiata za dyrta veshtica, i da ne govorim, che v momenta e pochti nevyzmojno da si nameri rabota ako e nad 30god, ta ako shte i s super staj da e. ami tova e edna ot velikite razliki mejdu bg i american kontinent.
s risk da me linchuvat tuk, syshto smeia da kaja che bg myje sa razglezeni do nemai kyde, zashtoto sa sviknali da gledat krasivi bg i da gi take for granted, i to bez otsreshtnoto pokritie, ako razbirate kakvo iskam da kaja

tova si e fakt. i za tova vsichki sa potreseni kato doidat tuk, kak jenite im bili "grozni"... ne, gospoda bg myje

ne sa grozni jenite im, te prosto sa normalni, a bylgarkite sa naistina krasivi, no tova nikoi ne moje da go oceni predi da e pohodil po sveta. da ne govorim i za bezkrainata tema kak po-tochno se otnasiat bg myje kym prekrasnite im polovinki, hehe. mislia, che dosta hora mogat da si go priznaiat tuk, sled niakolko godini emigrantski jivot, i vsyshtnost vijdaiki kakvo e naokolo, i kakvo te imat do sebe si, i kakvo ceniat horata tuk, kato fidelity, respect i t.n.. kolko e stranno, che mnogo ot bg semeistva tuk stavat strahotno zdravi

pone imam tolkova primeri pred ochite si. neshta, deto vyrviat v bg za normalni, kato myja ti da si ima liubovnica-uchenichka i da se otnasia s "jenata" kato s "mumia" shtoto bila veche nad 35, tuk sa prosto nemislimi. zabavno, nali?
ta makar i malko off-topic stana, tova mi ide ot komentarite za dyrtite stuardesi. ami mili synarodniko, za dobro, ili za zlo, v svobodnia sviat vseki ima pravo na rabota, i to kakvato i da e bila. i osven ako ne e za mis edi-koia-si, nikoi niama pravo da te diskriminira po tova kak izglejdash i na kolko godini si. nadiavam se, edin den i ti shte razberesh kolko v plius e tova, dori i za teb. tova che jenata e po-vyzrastna, ne oznachava che ne moje da si svyrshi rabotata po-dobre ot po-mladata i kolejka. e, verno, kazvash, nesrychna bila, no tova edva li se e dyljalo na godinite. tia, veroiatno si e bila takava i v nachaloto.
izobshto, s dve dumi, prekrasnoto na tazi chast na zemiata e che tuk ti davat SHANS! nikoi ne kazva che niama da sreshtnete spynki i trudnosti, horata sa podobni po cial sviat. no SHANS za uspeh mai v BG nikoi ne dava, i ne iska i da dade, taka che... kakvo da si govorim za vyzrastnite stuardesi
priaten den na vsichki i pojelavam na bg myje da ceniat kakvo imat - krasivi, inteligentni bylgarki, koito se doblijavat do opredelnieto na superwoman, zashtoto na vsichkoto otgore sa i prekrasni maiki, domakini, strashni sa v legloto, i sa rabotni kolkoto za 100 myrzelivi amerikanki!
pozdravi, mira