първо искам да попитам за нещо,което доста ме притесни-разгледах списъка с професиите от 2009 (http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... aining.pdf" - неможах да намеря друг по-нов) и там за всяка специалност е дадена степен на образование и различни точки-тоест аз съм завършила Инжинерен дизайн,което отговаря на тяхното Industrial Design (DVS - 1,800 hours / 2 years) за което дават 6 точки,но пък аз съм с диплома от университет-ще получа ли точки в такъв случай?И другият ми въпрос е относно стажът-работила съм като чертожник в архитектурна фирма,което пък отговаря на тяхното- Architectural Technology (DCS - 3 years) и завършвам архитектура в момента(остава ми само дипломна работа)....как да си представя стажът и образованието, така че максимално да отговарят едно на друго и за кое мога да взема максимален брой точки.Също така попълнихме теста отново и видях,че са занижили критериите за трудов стаж,вероятно за сметка на години или език и по него без да попълвам каквато и да било специалност-точките ни стигаха-до каква степен бихме могли да се доверим на офицялният им тест?
Благодаря ви предварително!
Поздрави!