И до кога ще стачкуват?
- mortigur
- Обратна връзка:
И до кога ще стачкуват?
Има ли някой на идея колко дълго може да продължи тази стачка. Явно двете страни са се закучили на исканията си и няма да отстъпят скоро. Четох меморандуми на CUPW, че не искали да стачкуват за 1ви Юли, но нищо не зависело от тях.
Taxation is theft.
- roumensp
Re: И до кога ще стачкуват?
Government-ът няма да ги изтърпи задълго и скоро ще ги форсира да се върнат на работа:
http://www.680news.com/news/national/ar ... bled-today"
http://www.680news.com/news/national/ar ... bled-today"
Тази стачка онази стачка ли е?
Така умно зададен, въпроса ми напомня за Маляка от "Войната на таралежите", дето викаше "Този не е онзи."
Така умно зададен, въпроса ми напомня за Маляка от "Войната на таралежите", дето викаше "Този не е онзи."
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- ablood
- Обратна връзка:
Кофти.
Имам 3 пратки, блокирани някъде по пътя, а и днес един Корейски доставчик ми писа, че са му отказали да приемат колет за Канада.
Имам 3 пратки, блокирани някъде по пътя, а и днес един Корейски доставчик ми писа, че са му отказали да приемат колет за Канада.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- mortigur
- Обратна връзка:
И аз съм така, чакам важни документи от България и сигурно си висят някъде над океанаablood написа:Кофти.

Taxation is theft.
- roumensp
Същата е, CUPW означава Canadian Union of Postal Workers.Павел написа:Тази стачка онази стачка ли е?
Следи днешните новини и ще видим дали говърмънта ще изкара "back-to-work" bill.
- roumensp
Стана точно както се очакваше:
Conservatives table Canada Post back-to-work bill
Conservatives table Canada Post back-to-work bill
- mortigur
- Обратна връзка:
Ех пак се разминаха с реформираните пощенски услуги, ама поне да работят. Че както гледах на едно място се оказва, че цената на за изпращане на най обикновен пощенски плик от едно място до друго е най евтино в Канада сравнено с Австралия, Япония и Швеция(що пък винаги с Швеция се сравняват тия?).
Ама разгеле ще има пощи
Ама разгеле ще има пощи
Taxation is theft.
- roumensp
Да се сравняват с Китай и Хонг Конг, не с Япония. На няколко пъти купувах дреболии от Хонг Конг чрез eBay и продавачите винаги искаха около $1.50 за shipping. Става дума за малки колети, не пликове. Сети се колко ще струва колет от Канада до Хонг Конг ...mortigur написа:Че както гледах на едно място се оказва, че цената на за изпращане на най обикновен пощенски плик от едно място до друго е най евтино в Канада сравнено с Австралия, Япония и Швеция(що пък винаги с Швеция се сравняват тия?).
- mortigur
- Обратна връзка:
Да де знам и аз съм поръчвал от deal extreme. Но предполагам, че имат предвид че все пак в страните по които се равняват заплатите са горе долу същите, не с разлики в нулите за почасовото заплащане ....roumensp написа:Да се сравняват с Китай и Хонг Конг, не с Япония. На няколко пъти купувах дреболии от Хонг Конг чрез eBay и продавачите винаги искаха около $1.50 за shipping. Става дума за малки колети, не пликове. Сети се колко ще струва колет от Канада до Хонг Конг ...mortigur написа:Че както гледах на едно място се оказва, че цената на за изпращане на най обикновен пощенски плик от едно място до друго е най евтино в Канада сравнено с Австралия, Япония и Швеция(що пък винаги с Швеция се сравняват тия?).
Taxation is theft.
- fe_ya
- Ефирна
- Обратна връзка:
Дишай дълбоко аз имам над 10 пратки някъде там ...ablood написа:Кофти.
- ablood
- Обратна връзка:
Митниците отчаяно трупат планини от пратки по паркинзи, хангари и където може.
Най-гадното за пощтие е, че немалко клиенти, отворили си сметка при конкурентен куриер по време на стачката ще си останат там.
Освен това за да наваксат натрупаното, със сигурност ще оплескат сума ти адреси, с което ще подронят и без това разклатения престиж на Канадски пощи.
Изобщо - най-зле планираната стачка.
Най-гадното за пощтие е, че немалко клиенти, отворили си сметка при конкурентен куриер по време на стачката ще си останат там.
Освен това за да наваксат натрупаното, със сигурност ще оплескат сума ти адреси, с което ще подронят и без това разклатения престиж на Канадски пощи.
- fe_ya
- Ефирна
- Обратна връзка:
Аз се надявам да са толкова затрупани че да пропуснат да ми обмитят пратките 

- ablood
- Обратна връзка:
Напротив. Тий като от колегиалност чуждестранните пощи вече не изпращат нищо насам, митничарите от скука могат да преровят всичко, което виси из митниците и да го прекатегоризират, изпълнявайки си годишната квота за обмитяване. 

-
- Напуснал форума
Не е стачка пич,а Лок Аут.Компанията казва на синдиката-Като не си съгласен с условията,които ти предлагаме-недей работи.ablood написа:
Интересното е друго-Правителсвото на Канада приема закон за завръщане на работа,а кой е собственика на Пощи Канада???
Интересно е също,че ги връща на работа при условия(заплата,авантажи-или модерното-бенефити),по-слаби от това което е предлагала дирекцията на Пощи Канада.Или доказателствоto-Синдиката може да се бие в гърдите че са голяма работа,но в крайна сметка компанията решава какво да стане.