София-Монреал през Май/Юни 2011, молба за помощ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
OTB0pk0T0
Обратна връзка:

София-Монреал през Май/Юни 2011, молба за помощ

Мнение от OTB0pk0T0 »

Привет на всички, надявам се някой да може да помогне - тъща ми е на гости обаче й свършиха едни лекарства с рецепта, и имаме нужда някой да ни прекара няколко опаковки. Ако сте съгласни да помогнете, ще задвижа нещата и лекарствата ще ви бъдат пратени по куриер на указан от вас адрес, а като пристигнете в Мтрл съм готов да дойда когато и където кажете да ги взема. Ако имате нужда от съдействие което мога да окажа или съвети за по-бързата интеграция в Квебек в замяна на услугата, съм готов да ви помогна доколкото мога. В състояние съм дори и да ви взема с кола от летището(от което пестите автоматично ~40-50$). Благодаря предварително на желаещите.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
ozzy

Re: София-Монреал през Май/Юни 2011, молба за помощ

Мнение от ozzy »

В състояние съм дори и да ви взема с кола от летището(от което пестите автоматично ~40-50$)

....принципно си длъжен

..а относно лекарствата за 50$ УПС ти ги доставят до 4 работни дни София- Монтреал ,това е като инфо

п/с коментирах го заради тез редове: В състояние съм дори и да ви взема с кола от летището(от което пестите автоматично ~40-50$)

успех
OTB0pk0T0
Обратна връзка:

Мнение от OTB0pk0T0 »

Ще помоля само тези които имат желание да помогнат да пишат отговори, ozzy благодаря за ненужния коментар, не желая да започвам разговор от рода на "Ти ли ще кажеш кой на какво е длъжен и пр." - има много хора които си имат транспорт, познати, приятели, роднини които ги чакат на летището и пр.... а ако нямах кола? И ако бях толкова ларж че ей така да пръсна 50$ за УПС при положение че по моя информация лекарства е забранено да се пращат с пратки, нямаше да пускам тука теми. За да не спамим излишно форума и админите да изтрият темата, ако има други хора с остроумни забележки, моля да ми ги пишат на лс, обещавам да ги прочета.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
ozzy

Мнение от ozzy »

..принципно си длъжен ,защото никой не ти е длъжен ..и от сорта ..да обясняваш кой колко спестява ..т.н на всеки е ясно ...

..не ми хареса тонът по който ..търсиш услуга от някой просто изразих мнение

успех
Публикувай отговор