Работа в IT - заплата 60-80,000 (в зависимост от опита)

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
bash_maistor

Работа в IT - заплата 60-80,000 (в зависимост от опита)

Мнение от bash_maistor »

Здравейте,

Фирмата в която работя откри две свободни места за ИТ специалисти - HP и EMC. Имат доста изисквания но основното е опит в Канада с посочените вендори. Имайте превид че ще се налага да правите обучение и презентации, така, че такъв опит е много полезен. Знам, че технчески сертификати са голям плюс.

Ако някой си търси стабилна работа и има подобен опит, може да ми прати резюме на npskssobd@hotmail.com

Както съм писал възнаграждението е база (50-70К), комисионна (5-8) и бонус (4-5). Разбира се пълни бенефити също.
crusader

Re: Работа в IT - заплата 60-80,000 (в зависимост от опита)

Мнение от crusader »

За кой град става дума ?
bash_maistor

Мнение от bash_maistor »

Да... това съм го пропуснал - Мисисага
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Майсторе това твоят имейл ли е??

Питам за да знам на български ли да го пращаме или на британски..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
bash_maistor

Мнение от bash_maistor »

Да бе, разбира се че е моя. Как бих пуснал нещо въобще за фирма с хотмейл адрес :)

Нали знаете, че 90% от свободните места не се обявяват... та викам си ако има някой нашенец с квалификация и познания да помогна поне дотам да дам резюмето на правилния човек. М/у другото ще има и друга позиция скоро за IBM SW/HW но тя ще е за BC, не за Онтарио.

Хора, искам да съм ясен че това не е препоръка от моя страна за кандидата. Просто помагам съответният мениджър да види резюмето ви от всичките 500+ които се получават. Което както знаете не е малко в целия процес.

Успех
Аватар
klisurov
Обратна връзка:

Мнение от klisurov »

bash_maistor написа:... помагам съответният мениджър да види резюмето ви от всичките 500+ които се получават ...
:y: :bow:
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?

Koko

Аватар
balbi

Мнение от balbi »

bash_maistor написа:Да бе, разбира се че е моя. Как бих пуснал нещо въобще за фирма с хотмейл адрес :)

Нали знаете, че 90% от свободните места не се обявяват... та викам си ако има някой нашенец с квалификация и познания да помогна поне дотам да дам резюмето на правилния човек. М/у другото ще има и друга позиция скоро за IBM SW/HW но тя ще е за BC, не за Онтарио.

Хора, искам да съм ясен че това не е препоръка от моя страна за кандидата. Просто помагам съответният мениджър да види резюмето ви от всичките 500+ които се получават. Което както знаете не е малко в целия процес.

Успех
Наистина не е малко да ти покаже резюмето човек, който се е доказал. Пък дори и дума да не каже. :y:
Публикувай отговор