Здравейте,
Фирмата в която работя откри две свободни места за ИТ специалисти - HP и EMC. Имат доста изисквания но основното е опит в Канада с посочените вендори. Имайте превид че ще се налага да правите обучение и презентации, така, че такъв опит е много полезен. Знам, че технчески сертификати са голям плюс.
Ако някой си търси стабилна работа и има подобен опит, може да ми прати резюме на npskssobd@hotmail.com
Както съм писал възнаграждението е база (50-70К), комисионна (5-8) и бонус (4-5). Разбира се пълни бенефити също.
Работа в IT - заплата 60-80,000 (в зависимост от опита)
-
Re: Работа в IT - заплата 60-80,000 (в зависимост от опита)
За кой град става дума ?
-
Да... това съм го пропуснал - Мисисага
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Майсторе това твоят имейл ли е??
Питам за да знам на български ли да го пращаме или на британски..
Питам за да знам на български ли да го пращаме или на британски..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
-
Да бе, разбира се че е моя. Как бих пуснал нещо въобще за фирма с хотмейл адрес 
Нали знаете, че 90% от свободните места не се обявяват... та викам си ако има някой нашенец с квалификация и познания да помогна поне дотам да дам резюмето на правилния човек. М/у другото ще има и друга позиция скоро за IBM SW/HW но тя ще е за BC, не за Онтарио.
Хора, искам да съм ясен че това не е препоръка от моя страна за кандидата. Просто помагам съответният мениджър да види резюмето ви от всичките 500+ които се получават. Което както знаете не е малко в целия процес.
Успех

Нали знаете, че 90% от свободните места не се обявяват... та викам си ако има някой нашенец с квалификация и познания да помогна поне дотам да дам резюмето на правилния човек. М/у другото ще има и друга позиция скоро за IBM SW/HW но тя ще е за BC, не за Онтарио.
Хора, искам да съм ясен че това не е препоръка от моя страна за кандидата. Просто помагам съответният мениджър да види резюмето ви от всичките 500+ които се получават. Което както знаете не е малко в целия процес.
Успех
- klisurov
- Обратна връзка:
bash_maistor написа:... помагам съответният мениджър да види резюмето ви от всичките 500+ които се получават ...

Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Наистина не е малко да ти покаже резюмето човек, който се е доказал. Пък дори и дума да не каже.bash_maistor написа:Да бе, разбира се че е моя. Как бих пуснал нещо въобще за фирма с хотмейл адрес
Успех