Въоръжен мъж е взел 8 души за заложници при опит за обир на банков клон на "Инвестбанк" в Сливен. След това от офиса се се чули и изстрели
42-годишният охранител на банката е прострелян при обира. Той е приет в спешното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински" около 16,10 ч. Настанен е в шокова зала. Началникът на отделението д-р Тодор Суванков съобщи, че мъжът е в много тежко състояние и има опасност за живота му. Прострелян е в лявата раменна става и куршумът най-вероятно е заседнал в тялото му. Има данни за голямо количество кръв в белия му дроб.
Вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи за Дарик, че се водят преговори с нападателя: „Ситуацията е под контрол, като основната ни цел е да запазим живота и здравето на заложниците. Два пъти е разговаряно с нападателя чрез посредник. Той настоява да се оттеглят полицейските служители от района. По всяка вероятност ще се опита да събере парите, които са налични в банката и ще се опита да избяга с тях. Нашата информация за броя на заложниците е, че са шестима. Нападателят е наркозависим и е от Сливен. Искаме той да бъде успокоен и да не прибягва към действия, които да застрашат живота на заложниците.
Кметът на Сливен Йордан Лечков и председателят на Общинския съвет Мария Григорова се намират на мястото на инцидента. В „Инвестбанк" се намират парите на Община Сливен.
В „Инвестбанк" е сформиран кризисен щаб заради нападението в банковия клон в Сливен. Това съобщи за Дарик шефът на надзорния съвет на банковата институция Петя Славова. Тя допълни, че екип от София пътува към Сливен, но все още подробности не се знаят.
Ето какво каза Славова пред Дарик: „До колкото знам има четирима заложници. Полицаите полагат всички усилия, отцепен е целият район. В 16.00 часа е нахлул крадецът. Това не е обир, това е някаква лудост. В центъра на града се намира клонът на „Инвестбанк". Нашите служители са обучени как да действат в такива ситуации. Всички сме много притеснени".
Нападателят е нахлул около 16.00 часа в „Инвестбанк", която се намира на 15 метра от входа на Областната администрация. Сигналът в МВР е получен от паник-бутон. Евакуирани са служителите на Областна администрация и живеещите над „Инвестбанк" в Сливен. Районът на банката е отцепен от полицията.
Интересно, дали бат' Бойко е отишъл вече да го нарита навън?
Банков обир със заложници в Сливен!
- ablood
- Обратна връзка:
Банков обир със заложници в Сливен!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Банков обир със заложници в Сливен!
Развитие:http://www.darikfinance.bg/novini/51899 ... 8%E2%E5%ED
Още се държи шемета.
Още се държи шемета.
- hoyden
- Обратна връзка:
Аблъде,
Стара ти е информацията, човече
Екшъна, развил се в моя роден град, е приключил снощи по тъмно, с помощта на бат Бойко
Обирджията е някакво 28 годишно старозагорско келеме. Не искал да пуска заложниците, ама Бойко бързо долетял с хеликоптера ( чудеса прави за ПР си) и убедил младежа да се предаде.
Сега излезе ново име на Сливен - българския Тексас
Стара ти е информацията, човече

Екшъна, развил се в моя роден град, е приключил снощи по тъмно, с помощта на бат Бойко

Обирджията е някакво 28 годишно старозагорско келеме. Не искал да пуска заложниците, ама Бойко бързо долетял с хеликоптера ( чудеса прави за ПР си) и убедил младежа да се предаде.
Сега излезе ново име на Сливен - българския Тексас

“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
- angelheart
Не е много за смях случая. За късмет няма особено тежки последствия за заложниците, а като всеки здравомислещ човек, мен предимно за тях ме е грижа.
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
Предаде се човека.
За хората в Канада само да кажа, че за похитителя в продължение на близо 39 часа се изсипа толкова помия: бил наркоман, бил влюбен и т.н.
Два дена това е водещата новина в БГ.
Изперкват хората в България, а бат Бойко няма да раздава шамари зад врата!
Дано да дойдат визите по-бързо!
За хората в Канада само да кажа, че за похитителя в продължение на близо 39 часа се изсипа толкова помия: бил наркоман, бил влюбен и т.н.
Два дена това е водещата новина в БГ.
Изперкват хората в България, а бат Бойко няма да раздава шамари зад врата!
Дано да дойдат визите по-бързо!
- ablood
- Обратна връзка:
Ти явно си изключително осведомен, а не със стара, като моята информация, защото според Дарик пичът се е предал след твоя пост.hoyden написа:Аблъде,
Стара ти е информацията, човече![]()
Екшъна, развил се в моя роден град, е приключил снощи по тъмно, с помощта на бат Бойко![]()
Евала!
- optics
- Модератор
Не е старозагорец, а от новозагорско село.
Аз друго се чудя. Защо още не са пратили бат Бойко да арестува полковника и да се свърши с либийската криза.
Питали Чък Норис какво мисли за българския премиер. Чък казал - Бойко е много як - като прави лицеви опори, той не се оттласква от земята, а оттласква земята от себе си.
Аз друго се чудя. Защо още не са пратили бат Бойко да арестува полковника и да се свърши с либийската криза.
Питали Чък Норис какво мисли за българския премиер. Чък казал - Бойко е много як - като прави лицеви опори, той не се оттласква от земята, а оттласква земята от себе си.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Друго ми направи впечатления, че всяка медия си интерпретираше по своему информацията. Та, то не бяха грешки за годините на похитителя, грешки за броя на похитените, интерпретация за мотива на престъплението-любовна, финансова, последвала агресия от провален за шести път шофьорски изпит, ефект от взети наркотици....,и т.нат.
. Да еВа медиите, да еВа....
На фона на станалото в банката, тези неща остават на заден план, но ме подразни, донякъде.....язък за младия човек, провали си живота.
Има още, пролетта не се отразява добре на някои: Жител от Пловдив заплашва да се самоубие, като взриви три бутилки пропан-бутан-(ТУК) и (ТУК).

На фона на станалото в банката, тези неща остават на заден план, но ме подразни, донякъде.....язък за младия човек, провали си живота.
Има още, пролетта не се отразява добре на някои: Жител от Пловдив заплашва да се самоубие, като взриви три бутилки пропан-бутан-(ТУК) и (ТУК).