Здрасти
Имам някакъв проблем с изпращането на лични съобщения.....изпращам съобщението и системата ми отговаря "изпратено успешно" , но съобщението не се е изпратило и си чака в "Изходящи съобщения " !
Бихте ли проверили, моля !
Благодаря ви предварително !
Поздрави, Ванката
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
vankata_vd написа:Здрасти
Имам някакъв проблем с изпращането на лични съобщения.....изпращам съобщението и системата ми отговаря "изпратено успешно" , но съобщението не се е изпратило и си чака в "Изходящи съобщения " !
Поздрави, Ванката
Няма проблем - докато човека до който е изпратено съобщението не го отвори, то ще чака в папката Изходящи съобщения.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
vankata_vd написа:Здрасти
Поздрави, Ванката
Няма проблем - докато човека до който е изпратено съобщението не го отвори, то ще чака в папката Изходящи съобщения.
Aaaaa....OK
Много благодаря!
Всичко хубаво
Поздрави, Ванката
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"