Балкански Нощи 6 - 26 Март - Благотворителна Дискотека

Къде, кога, какво и как предстои да се случи.
Публикувай отговор
Аватар
SevMontreal

Балкански Нощи 6 - 26 Март - Благотворителна Дискотека

Мнение от SevMontreal »

Скъпи сънародници,

Днес ви пиша за да ви уведомя за след следващото парти Балкански Вечери което ще се състои на 26ти Март 2010, в дискотека Mica Lounge ( 1186 Crescent St ). Но това парти ще е малко по-спецялно, и ще ми трябва вашата помощ. Както можеби вече знаете, на 19 Октомври 2010, след много труд и пот, успешно бе закупена църквата на улица Sauvé и сега можем гордо да кажем че и ние имаме част от България: Българската църква Свети Иван Рилски!!
Но тази църква неможе да съществува без нас. Ние сме тези които трябва да се убединим и да помогнем с каквото можем... Знам че някой от нас "младите" са на години които не ги интересува много-много какво става но помислете... някой ден, ние ще сме тези които ще се женим там, кадето ще се молим за загубените близки, за болните приатели, там ще кръщаваме децата си... Св. Иван Рислки не е само църква, а паметник... паметник за всички Българи в Монреал.

Ето как можем да помогнем на църквата като съчетаем приатното c полезното. Елате и се веселете за една добра кауза! На 26ти Март 2011, в дискотека Mica Lounge ( 1186 Crescent St ) ще купонясваме както само ние знаем! Всички приходи от партито ще бъдат дарени на църквата Св Иван Рилски!

Входа за дискотеката ще е $ 10, но ще приемаме и дарения от тези които искат да дадат малко повече за църквата. Надявам се да ви видя всички на купона, и да помогнем поне с каквото можем!

За тези които искат да спонсорират партито (реклама) моля пишете ми или ми се обадете.

Сев

SevStan@Gmail.com
Тел: (438) 338 - 8228
FaceBook: http://www.facebook.com/event.php?eid=155496247839357"

Изображение
Публикувай отговор