Подсказка: Тези които са корумпирани обикновено лъжат, и твърдят че не са корумпирани

Забележка: Следващият път когато прочетете че в София има само 11 убийства............
Ще намериш отговор на задачката ти .... когато на брезите пораснат ананаси.cocose написа:Понеже, разни тука индивиди постоянно сравняват ябълки с крушисъм решил да ви дам една математическа задачка по статистика. Имате значи, едно народче. Определен процент от него е корумпиран. Стъкмистиката обаче измерва друг процент разбира се. Пита се задачката, каква е връзката между тези две стойностти.
Подсказка: Тези които са корумпирани обикновено лъжат, и твърдят че не са корумпирани
Забележка: Следващият път когато прочетете че в София има само 11 убийства............
Потвърждавам ако всички престъпления, които се случват ежедневно в БГ се отрязяват в медиите щеше да ви стане леко на душата, че не сте тук. Но статисиката е контролирана и стъкмена, иначе народа съвсем ще психяса от ужас.cocose написа:Или ако трябва да коментирам като един истински програмист (а не примерно като морско свинче), ще забележите че максимално измерената стойност от цели 25% се достига при 50% реална корупция![]()
Разбира се, в реални условия не всички корумпирани лъжат, както и не всички некорумпирани знаят точната бройка, което в превод означава изместване и нарастване на максимума, но без кой знае колко голяма разлика.
А за убийствата, аз лично, от близки приятели съм чувал поне 2 такива, жестоки, на самотни старци, както и на няколко случая на рязане на уши, на улицата, посред бял ден, пред дома им (не знам дали знаете какво означава това в превод) без тези случаи да са упоменати в кой и да е вестник....
Ама ти джовани плувай плувай, не е риба
jovani ще се разрови и ще извади нещо по въпроса, не се притеснявай.Omega3 написа:Всякакви изродски истории сьм чувал в Канада, но такова клане на вьзрастни хора, даже и за едно единствено убииство, не сьм чувал. Не сьм и тьрсил много, но все пак гледам всекидневно новини.