Център за Service de garde по време на едноседмична ваканция
Център за Service de garde по време на едноседмична ваканция
Синът ни е първи клас (приемен) в училище "Пет континента" КДН, на улица Макдоналд. В началото на месец март му предстои една седмица ваканция и аз предполагах, че ще има сервис дю гард. Днес обаче ми обясниха, че и те щели да почиват и няма да приемат децата целодневно. Казаха ми да търся услугите на Комунални центрове в КДН, но нямам идея за какво става въпрос, достъпно ли е за всички, имали лист с чакащи и т.н. Изобщо ако някой се е сблъсквал с този проблем и има възможност да помогне с информация къде да го запишем през тази седмица, много ще съм му благодарен.
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
- hoyden
- Обратна връзка:
Re: Център за Service de garde по време на едноседмична вака
Пробвай центъра за деца на КДН. За жалост не помня точния адрес, но ще ти го обясня точно къде се намира. Срещу изхода на метро КДН( от страната на библиотеката е изхода, не този до банката), има едно училище. Точно до училището вляво, залепени са сградите, но малко вдъното се пада се намира този център. Пробвай там. Таксите са от порядъка на 20-25$ на ден.
Понеже знам, че има голям наплив, ако не стане там, пиши на лични и ще ти дам още 2-3 опции, но са на метро Виля Мария.
Много късно пускаш търсенето си. По принцип записването беше до първата седмица на февруари. В нашето училище даже хората от сервис дьо гард сами намериха база и не ми се наложи да търся.
Ся ще говоря наизуст, обаче знам, че и около Макдоналд има друго училище, което ще е отворено през ваканцията. Сигурна съм за него, защото първо там ни предложиха да се проведе сервиса, но родителите писнаха, че е много далече и се намери ново училище. НО помня, щото пак не знам адреса
, че го гледах на картата и се намираше в дъното на Макдоналд....вървиш, вървиш, вървиш....и някаква плаца или нещо има и там е и даскалъка. Не познавам добре района, затова се напъвам с инфантилни обяснения
Но побързайте! Ваканцията започва на 28.02.
Не забравяйте, че и лятото има ваканция от 8 седмици. За там вече, като му дойде времето ще ви препоръчам страхотен камп !
Понеже знам, че има голям наплив, ако не стане там, пиши на лични и ще ти дам още 2-3 опции, но са на метро Виля Мария.
Много късно пускаш търсенето си. По принцип записването беше до първата седмица на февруари. В нашето училище даже хората от сервис дьо гард сами намериха база и не ми се наложи да търся.
Ся ще говоря наизуст, обаче знам, че и около Макдоналд има друго училище, което ще е отворено през ваканцията. Сигурна съм за него, защото първо там ни предложиха да се проведе сервиса, но родителите писнаха, че е много далече и се намери ново училище. НО помня, щото пак не знам адреса

Но побързайте! Ваканцията започва на 28.02.
Не забравяйте, че и лятото има ваканция от 8 седмици. За там вече, като му дойде времето ще ви препоръчам страхотен камп !
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн