Zdravete Plovdiv4ani
Kato pro4etah za sre6tata na Sofiantzi v baba Yaga, ta se setih da popitam i za na6`ta sre6ta! 6te ya bade li tozi 4etvartak v Iguanata ot 19.00h, 6toto nie se zavarnahme ot moreto iiii...iskame da se zapoznaem
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Da vzema da nosya vestnik v raka 6eguvam se, razbira se! Ami nie sme dvama i az 6te si nosya slan4evite o4ila na glavata! Imam 4ervena 4anta Eeh, golyam maitap, no drugo ne mi idva na akala
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
N667-kaji kak beshe sas kartata VIZA.Ot vsiakade li mojesh da teglish i kakva e komisionnata.Za Paraglider-niamashe vi tozi chetvartak i mnogo zdrave na Lybcho.Obajdaite se be,che nie shte tragnem.Aide ot nas mnogo zdrave.
Kartata VISA sum q probval samo v TD Green Machine,ama mai ne me dopusna do smetkata,VISA Electron mai ne navsiakade tragva,drugata VISA Clasic obache bachka,no e skapa v BG,edin poznat ot BG si nosi VISA i daje e pazaruval s nea,nosete si parite v CASH,a dali da sa USD ili CAD mislia che e nai-dobre s kalkulator da si presmetnite,az noseh malko v CAD i drugoto v USD,mislia che na dobar kurs mi gi smeniha v TD Trust Bank,precenete si sami za parite kakvi da sa USD ili CAD,ne moga da dam nai-dobria savet,no i s USD ne e problem.
Na granicata kajete che imate kum 5000 CAD i mislia che ste e OK vsichko,no ne parite ste sa vi problem v Canada,a deistvitelnosta,ste triabva barzo da se orentirate,nai-vajnoto e da imate poznat da otsednete i da vi pomognat s kvartirata i situaciata.
Ako ne pochnete rabota ste poharchite sumati gotovi pari ot BG,ste minete na socialni i ste stane edin zatvoren krag ot socialni i razhodi po smetki i niama da spestite i da si izbiete razhodite cial jivot.
Nai-vajnoto e poznati,ste mine 1 pone da vleznete v neshtata.
Drugo vajno e ezika da znaete,ste go razberete kato doidete,bez dobar ezik i za obsht rabotnik moje da ne vi vzemat,sumati rezumeta i intervuta ste mineta za obsht rabotnik v sklad da rechem i to za 7-8$ na chas.
Ezika ste vi otvori mnogo vazmojnosti za po dobra rabota i spraviane v situaciata.
Stiagaite se za goliamo bachkane v Canada i za ogromn apromiana v jivota,stoto ako po balgarski mislite ste izpadnete v depresia
Tuka niama razvlechenia,niama skameiki da si pochinesh,ima bulevardi i ulici s koli,razvlecheniata sa skapi i se bachka mnogo.
Tova ne e samo za Winnipeg v ciala Canada e podobno,ste go vidite,nai-lesno beshe da se vzeme vizata,sega e istinski trudnoto.
Prochetohteli i predishnoto mi pisane ,stoto ne otgovariate i az pak pisha v tazi tema !!!