otlagane na intervu
otlagane na intervu
prez mesec mart mi se obadiha po telefona ot Viena, za da mi nasro4at "sabesedwane"-tcitiram, na 20.04.04g.Az otkazah, i pomolih otlagane.Sluvitelkata, koqto mi se obadi kaza, 4e tova e wazmozno samo edin pat i mi kaza , 4e 6te me uwedomi s pismo za ewentualna data prez mesec 07/iuli/2004g.Popadal li e niakoi w takawa situacia i dali tozi otkaz ot moia strana niama da se otrazi neblagopriiatno na cialata mi procedura po candidatstwaneto mi?
Re: otlagane na intervu
Не би трябвало да се отрази неблагоприятно, но вече нямаш избор - насрочат ли ти дата за интервю през юли, не можеш повече да отлагаш.biba написа:prez mesec mart mi se obadiha po telefona ot Viena, za da mi nasro4at "sabesedwane"-tcitiram, na 20.04.04g.Az otkazah, i pomolih otlagane.Sluvitelkata, koqto mi se obadi kaza, 4e tova e wazmozno samo edin pat i mi kaza , 4e 6te me uwedomi s pismo za ewentualna data prez mesec 07/iuli/2004g.Popadal li e niakoi w takawa situacia i dali tozi otkaz ot moia strana niama da se otrazi neblagopriiatno na cialata mi procedura po candidatstwaneto mi?
Zdr
Ne bi trqbwalo da imash problemi, zastoto te si imat prawila za organiziraneto na intervjutata. Edwali si izkljuchenie za tqh.
...privet!
...niama6 nikakvo osnovanie za pritesnenie! az triabva6e da sum na intervu na 22 mai 2003, no go otlojih i mi nasro4iha sledva6ta data za 27 avgust 2003, koeto si mina bez problem.
...deistvitelno oba4e v pismoto za vtoroto intervu lipsva opcia za otkaz i se pra6ta samo potvurjdenie. Dobre e da poso4i6 dostatu4no osnovatelenna pri4ina kato otkaz ili pone da si motivira6 neiaviavaneto!
...uspeh
...niama6 nikakvo osnovanie za pritesnenie! az triabva6e da sum na intervu na 22 mai 2003, no go otlojih i mi nasro4iha sledva6ta data za 27 avgust 2003, koeto si mina bez problem.
...deistvitelno oba4e v pismoto za vtoroto intervu lipsva opcia za otkaz i se pra6ta samo potvurjdenie. Dobre e da poso4i6 dostatu4no osnovatelenna pri4ina kato otkaz ili pone da si motivira6 neiaviavaneto!
...uspeh
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
niama za kakvo da se pritesniavash, sluchaite da ne mojesh da idesh na pyrvata data mai ne sa izkliuchenie. na nas ni izpratiha za 19 mai (mislia che beshe), nie im izptaihme pismo che togaz ne mojem, pisahme koga mojem, i te ni nasrochiha za 25 mai. (viarno, che stava vypros za interview v montreal, zatova moje bi ni se e otvoril parashuta tolkova skoro).
uspeh
uspeh
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.