Ние сме то малко позакъснелите минали интервю през май 2010, но ги пуснахме чак септември - дължащо се на около 3 месеца чакане на свидетелство за съдимост от САЩ, та както и да е поличихме баркодовете средата на октомври както си е нормално и днес проверявам пощ. кутия за дългоочакваното писмо с медицински и що да видя - пише в съкратен вид следното: уведомяват ме че някакъв файл индексинг период е завършен и апликейшъна ми е в базата данни в следващите няколко седмици ще бъде разгледан и ако се нуждаят от доп. сведения ще ме уведомят - дотук всичко нормално, но в следващият абзац ме подканват незабавно да си направим медицински изследвания, за да не забавим процеса като пише че в писмото са прикрепени и медицинските формуляри заедно с необходимата информация, но за мое най-голямо учудване вторият лист искаше да си подновим паспортите тъй като изтичат септември 2011 и да им изпратим копия и съвсем нищо друго няма мед. форми нищо. Ако някой друг е имал същият проблем моля нека сподели аз лично го отдавам на някаква техническа грешка и възнамерявам да им звънна едно телефонче и дано попадна на услужлив бюрократ все пак убеден съм че би трябвало да се различват от тези в БГ

Благодаря предварително на всеки отзовал се.