Molba za pomosht vyv vryzka s posolstvoto v Bukuresht

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
DamyanM

Molba za pomosht vyv vryzka s posolstvoto v Bukuresht

Мнение от DamyanM »

Zdraveite syforumci,

Chestito Vyzkresenie Hristovo!

Otnovo se obryshtame kym vas za pomosht vyv vryzka s posolstvoto v Bukuresht. Minahme uspeshno medicinskite si na 22.10.2003, poiskaha ni policeiski sertifikati ot FBI (zashtoto sys syprugata mi sme bili poveche ot 6 meseca v USA), izpratihme im gi v kraia na mesec ianuari. Predi 3 sedmici se obajdah v posolstvoto v Bukuresht da razbera dali sa ni poluchili FBI sertifikatite. Kazaha mi, che sa gi poluchili v nachaloto na fevruari I che az bi triabvalo da sym poluchil pismo za pasportite za vizite prez noemvri (taka bilo otbeliazano v nashia file)!? Az im kazah istinata – che takova pismo ne sym poluchaval; I te me prepratiha na druga slujitelka, k/o otgovaria za pokanite za pasportite. Syshtia den mi pratiha na e-mail adresa kopie ot e-maila, s k/o I kazvat, che moeto pismo za pasportite ne se e poluchilo I tia da mi prati novo na faksa. No eto, tri sedmici veche nikoi ne mi se obajda ili prashta e-mail, fax ili pismo.
Molia vi za syvet kak da gi nakarame da se razmyrdat? Ima li polza ako otidem direktno v Bukuresht I si zanesem pasportite napravo da ni biat vizite?
Kyde se namira kanadskoto posolstvo v Bukuresht? I kyde mozhe da se prespi v Bukuresht?

S pozdrav,
Damyan
LaRue

Мнение от LaRue »

Виж тук: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 3%F0%E5%F9
Потърси в архива там има доста инфо
КЪСМЕТ !!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
mariane

Rymaania

Мнение от mariane »

Za cagalenie ne ci cpomniam kak beshe c visite no i nas ni motaxa dosta tova koeto ci cpomniam miclia 4e moje da ti e ot polza. Niama cmical da ce cpi v Romania ocven ako ne ce 4aka neshto ot ctrana na canadcite. Vzimash nashtnia vlak za Ryce .Na gara Ryce ce ka4vat kyfarni targovci koito znaiat koi taxcita ca evtini kat ctignesh Bykyresht vzimash taxi i ci tam ne izliza ckapo. Na garata vnimavash 4e ima obirdjii. Koito ce prectaviat za policai taka4e bez yniforma li e biagai! Ycpex i ckoroshno prictigane v Canada.
DamyanM

Мнение от DamyanM »

Blagodaria na vsichki za sydeistvieto vi!
Tyrsih dosta v arhiva da nameria otgovor na nashia problem, no ne otkrih tova, koeto tyrsih. Spomniam si, che imashe hora, koito sa hodili do Bukuresht na miasto da im biat vizite sled kato dylgo vreme sa chakali pismoto za vizite ili ponezhe sa byrzali mnogo. No sega ne moga da otkria nishto ot tova kakvo sa pisali.
Shte se radvam mnogo ako niakoi e minal po tozi pyt da mi dade syvet.
S pozdrav,
Damyan
Заключено