? И сега трябва да пускам поръчка за нов паспорт и чак тогава мога да пратя документите, така ли? Някой може ли да даде малко яснота по този въпрос. Не че няма да го сменям паспорта, така или инъче изтича след 6-7 месеца, но не ми се иска да се бавя 1 месец сега, пък експресната за новите документи до колкото знам е около 200лв. БлагодаряA photocopy of your passport`s bio-data page, (principal applicant only)
Трябват ли нови паспорти с първоначалния пакет?
Трябват ли нови паспорти с първоначалния пакет?
Подготвям документите и попълвам лека по-лека чек-листа и в т. 7 виждам това ->
-
Re: Трябват ли нови паспорти с първоначалния пакет?
Според мен по добре си го смени и си изпрати документите след това с новия паспорт.
Успех!
Аз подготвих документите по обратния път. Имам всики документи без IELTS на 30.10 съм на тест.
Успех!

Аз подготвих документите по обратния път. Имам всики документи без IELTS на 30.10 съм на тест.
Еми да ти кажа мисля да се позова на това, че никъде в ръководството не пише, че трябва да си сменям паспорта или да съм с нов, при положение, че моят все още си е официално валиден и признат. IELTSa е лесната част
Успех

До колкото знам има няколко човека минали през процедурата, като посредата са си сменяли паспортите.Аз първоначалния пакет документи ги пратих със стария си паспорт и след това си го смених с нов.
-
IELTSa е лесната част
Успех[/quote]
Да ти кажа за мен точно това е най трудното от всичко (теста IELTS)
Благодаря за пожеланието. Ако аз бях на твое място бих си го сменил. И без това след като ти изтече паспорта ще трябва да изпратиш новия.
Успех и на теб

Да ти кажа за мен точно това е най трудното от всичко (теста IELTS)
Благодаря за пожеланието. Ако аз бях на твое място бих си го сменил. И без това след като ти изтече паспорта ще трябва да изпратиш новия.
Успех и на теб